Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie :)

Pisze z takim chyba nietypowym zapytankiem,a mianowicie mam mozliwosc kupienia foteli z pelna elektryka i podgrzewaniem,tyle tylko ze w skorze ktora jest w bardzo zlym stanie. A moje pytanie brzmi czy jest sens by ta skore wymienic na welur i czy to przejdzie wogole?:)

Patentowal ktos taki krok? Bo szczerze mowiac skora mi sie nie widzi tymbardziej ze teraz mam welur a nie chcialbym calego srodka pod skore wymieniac,bo jak juz stosowac taki zabiego to wymienic wszystko razem z boczkami ;)

pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli stan obecnej tapicerki jest dobry to będzie jak zamiana dobrego kubka do kawy 300ml, na dziurawy garnuszek 500ml :duh: . Welur jest w BMW trwały i oddycha całą powierzchnią. Skóra jest ładna ale dziurawa..też oddycha ale wielkimi dziurami. Po krótkim czasie padnie pytanie czy wymienić fotele czy dać do tapicera :mad2: .

Spróbuj najpierw poddać tapicerkę praniu, możesz się mile zaskoczyć :cool2: .

Opublikowano

Ale na samym poczatku tego posta zaznaczylem ze tapicerka jest w bardzo zlym stanie i nie widze sensu jej ratowania,tymbardziej iz jest koloru bialego a mi to by nie pasowalo do srodka auta :/

Czyli mam rozumiec ze lepiej sobie odpuscic takowa operacje?

A mam takie pytanko.czy fotele z E32 podejda pod E34,slyszalem ze tak ale chcialbym sie upewnic ;) Zreszta łatwiej chyba znalezc fotele na pelnej elektryce z E32 niz z E34 :8)

Opublikowano
Tak fotele pasują bez większych problemów. Tylna kanapa nie pasuje idealnie, anie nie jest źle. Kolega sprzedaje części i nie jeden kupował fotele z e32 do e34 i wszyscy byli zadowoleni.
Opublikowano

A jakis namiar moglbys dac na tego kolege co handluje tymi czesciami do E34?

Bo ja bylbym zainteresowany jak cos,mam narazie dwie propozycje ale nie satysfakcjonuja mnie one do konca i nadal szukam ;)

No chyba ze ten kolega juz sie tym nie zajmuje,ale gdyby jednak to daj znac na pw czy nawet tutaj ;)

pozdro

Opublikowano

Gość jest z lublina, Pytałem się mniej więcej jakie ceny, to za przednie fotele i kanapę z czarnej skóry w bardzo dobrym stanie chciał 500zł.

Jeśli będziesz chciał przyjechać te 300km to wyślę Ci nr. tel.

Opublikowano

Jak mozesz to zapodaj ;)

Jak sie nie przejade to sie kurierem wysle,bo nie wiem czy jest jest sens ponad 600 km walic do tego Lublina ;)

A takto sie moze jakos dogadam z Nim ;)

pozdr

ps.Ale te fotele sa podgrzewane i elektryczne? :)