Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Od miesiąca jestem posiadaczem E90 kombi z 2007r :D i tylko jedna rzecz mnie drażni, gong informujący o nie zapiętych pasach bezpieczeństwa??? Czy można go wyłączyć ? Czy w ogóle jest taka możliwość?

Pomóżcie bo ten sygnał mnie doprowadza do szału :x .

Opublikowano
Tylko że minuta to za długo, wystarczyłoby 15s, nie da się zmienić czasu za pomocą kompa? Zawsze zapinam pasy ale jak jadę po zamkniętym terenie zakładu to zapinanie mnie denerwuje.
Opublikowano

oczywiscie ze da sie wylaczyc - zaliczylem wizyte u magika zaraz po zakupie bo mnie tez to dobija

trwa to bardziej 2min niz 1 - tak czy tak duzo za duzo

po przeprogramowaniu (mozna wybrac kierowca/pasazer lub oba) wyswietla sie tylko ta malutka kontrolka na desce - zero gongu, nie ma tez duzej ikony na wyswietlaczu

wiaze sie to z przeprogramowywaniem samochodu - u mnie akurat byl aktualny wiec dalo sie zmienic tylko to jednak czasem moze wymagac updatu calego softu.

osobiscie nie polecam wkladania zapiecia bo obawiam sie ze moga wystrzelic poduszki przy stluczce...