Skocz do zawartości

316i - 318i M43 guma przepływomierza - taka sama??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

czy guma przeplywomierza w e36 jest taka sama do 1,6 i 1,8 ?????

jak tak to czym sie rózni poza fabrycznym opisem 1,6 albo 1,8?

pozdrawiam

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
witam

czy guma przeplywomierza w e36 jest taka sama do 1,6 i 1,8 ?????

jak tak to czym sie rózni poza fabrycznym opisem 1,6 albo 1,8?

pozdrawiam

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Także kolego widzisz masz już trzy możliwe z trzech możliwych odpowiedzi. Napisz jaki masz silnik i z jakiego silnika chcesz kupić tą rurę.

Opublikowano

Dla silnikow M43 inna jest srednica otworu przeplywomierza.Silnik 1.6 ma mniejsza niz 1.8.

Osobiscie mialem taka sytuacje,ze kupilem gume no i lipa byla za mala :x Jak sie okazalo kupilem czesc do M43b16.

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano

Niestey nie.Wymienilem na taka jaka potrzebowalem(M43B18).

Nawet jesli to przesylka do Polski bedzie kosztowac trzy razy tyle co guma :wink:

Tak na marginesie-nie chcesz chyba powiedziec,ze nie idze w Polsce kupic gumy przeplywomierza do M43?

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam,sory ze pisze w tak starym temacie,ale jest podobny,wiec nie zakladam nowego.

CZy guma przepływomierza z ASC rozni sie z guma z ASC+T czy nie ma roznicy,bo ja mam asc bez T.SILNIK M52B25 E36.POZD.