Skocz do zawartości

318i m43 szum powietrza od stony kierowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów mam problem zwiazany z szumem powietrza w mojej buni e36 1997 rok.Szum jest dosyc głosny posmarowalem wiec uszczelke drzwi kremem i zamknolem drzwi.Potwarciu drzwi wszedzie odcisnely sie oprucz 2 miejsc ktore zaznaczylem na zdj.Podczas jazdy dociskalem ta uszczelke w miejscu jej zagiecia u góry nad głowa bo tam moim zdaniem jeje najwiekszy szum ale nic to nie dalo.i mam pytanie czy to przetarcie na drugim zdj moze to powodowac??pomorzcie bo nie wiem co robic. [http://drop.io/okhhlhh2629l]
Opublikowano
Objaw byl od samego poczatku jak kupilem autko.Dzisaj zapapralem ta przetarta uszczelke troche silikonem ale nic to ie pomoglo swego czasu kupiel uszczelke z jakiegos e36 rozwnierz byla przetarta ale troszke mniej lecz objaw nie zniknal juz nei wiem co robic.I jeszcze takie pytanko bo nie chce zakladac drugiego postu czy nie orientuje siektos gdzie moge kupiec w miare tanio gume przeplywomierza do silnika m43 1.8l do e36??