Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam szyskich. Mam problem z moim bmw. Samochód zgasiłem normalnie , po 4 godz gdy chciałem go zapalić, zapalał na chwile nie reagując na dodanie ale gazu zaraz gasł.Po kilku przekręceniach kluczykarozładowł się akumulator który jest prawie nowy. Byłem 500 km od domu i była już noc więc w desperacji zapaiłem go na zaciąg. Odpalił i tak na gazie bez gaszenia go wróciłem do domu. Dwa tygodnie nic się nie działo złego aż przedwczoraj problem sie ponowił. Myślałem , że to pompka paliwa ale wymiana nic nie dała owszem wieczorem palił myślałem że już ok ale rano to samo. Zastanawia mnie dlaczego rozładowywuje akumulator. Może k toś miał podobny problem
Opublikowano
jak rozładowuje akumulator a ten jest nowy to oznacza zwarcie...i tutaj musisz szukać problemu.Najlepsze rozwiazanie jechać na kompa-50 zł i wiesz co jest nie tak
Opublikowano
wiem już o co chodzi problem byl błachy .wymieniłem akumulator i jest ok. prawie nowy akumulator a jak wiadomo prawie robi wielką różnicę :lol: