Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przelóz go w inne miejsce i bedziesz mial pewnosc ze to czujnik.

Tez kupilem te czujki z allegro za 119 pln i pasuja p&p.

Przecież napisałem że wymieniłem czujnik chodził 2 tyg i padł.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wlasnie o to mi chodzilo, :wink:,zeby zamienic miejscami.
Opublikowano
Nastąpiła samoistna naprawa :shock: Były wczoraj spore opady śniegu ale czujniki były czyste temperataura wahała się około 0 i niedziałało, dziś podobnie i działa. Chyba zaglądnę pod koło zapasowe czy aby nie ma tam jakiś niespodzianek. :8)
Opublikowano
Przy montażu zderzakow mpakietowych trzeba zmienić tez czujniki parkowania na przedliftowe. Czy te "oryginalne" czujniki z Allegro można pomalować na kolor nadwozia? Bedą pasowały do politowej wiazki czy ja tez trzeba zmieniać?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
panowie a ktory dokladnie potrzebuje czujnik do e60 Mpakiet z 03roku? czy kolejnosc nie ma znaczenia? Potrzebuje przedni, kolor czarny, moze ktos ma? ew. prosze podlinkujcie co kupic. Dziekuje.
Opublikowano

Czy m-pakiet czy nie,czujnik jest taki sam.Bez znaczenia czy zakladasz go na srodku,po lewej czy po prawej...

Jest tylko roznica pomiedzy przodem a tyłem,ale jaki gdzie ma zastosowanie jest zawarte w tym temacie,więc wysil sie troche i poszukaj :evil:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

witam

Da radę zamontować czujnik od wersji LCI do pre LCI ?

Mają taką samą średnicę i sposób mocowania ?

Jak te czujniki zdemontować bez zdejmowania zderzaka, trzeba coś podważyć, przekręcić ?

Pacjent E61, zderzak tylny

pozdrawiam

Opublikowano
Nie da sie,są inne.

Z tylu zewnętrzne zdenintujesz bez ściągania zderzaka ale wewnętrznych już nie.

witam

Nie "pyka" właśnie zewnętrzny :)

Jak go wyciągnąć tak żeby czegoś nie urwać ?

pozdrawiam