Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie> ostatnio jechalem moją be emką :D i zabrakło mi paliwa, samochód zgasł to zadzwonilem po kolege i mnie zacholowal na stacje. na stacji zatankowalem paliwo i samochod nie chce teraz odpalic , tak jakby nie podawalo paliwa. jeden kolega na stacji powiedział ze moze byc spalona pomka bo byl suchy bak i pomka tez i mogla sie spalic. czy to prawda?? prosze o pomoc a i jak sie wstrzyknie paliwa w przepustnice to samochod cos tam zlapuje ale nie odpala

_____

Poprawiłem tytuł. Przeczytaj to: viewtopic.php?f=68&t=120678 Zapoznaj się też z regulaminem i naucz korzystania z wyszukiwarki! Następnym razem będzie ostrzeżenie! /mattiss

Opublikowano

podłącz na krótko i będziesz widział czy chodzi czy nie

i przestroga na przyszłość pompa paliwa chłodzona jest paliwem więc jeśli jeździ się na oparach.... to potem tak sprawa wygląda

dobrze jest mieć przynajmniej tą ćwiartkę baku a nie jeździć aż "żydek" się oświeci ;)

kultura jazdy na miare gwiazdy ;)
Opublikowano
to nie jest prawda że jak sie jeździ na żydzie to sie pompa zatrze,spali. jesli wyjeździ sie do konca paliwo do ost kropli az stanie wtedy tak moze sie tak stać.