Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam koledzy.

musze kupic tego typu spinki ( zaczep kolor neutralny wg.OEM.) nr. kaltalog. 51437048911. potrzebuje 5 szt.

Opublikowano
witam koledzy.

musze kupic tego typu spinki ( zaczep kolor neutralny wg.OEM.) nr. kaltalog. 51437048911. potrzebuje 5 szt.

Może to nie jest cały post ............

no i w czym problem ???

i nie wiemy w czym problem.

hej

Opublikowano

Post niedorzeczny ... nie wiadomo o co kaman ;) chyba że nie cały

Jeśli potrzebujesz spinki to kolego jedź do ASO i sobie zamów (zwłaszcza że masz numer części) .

Patrząc na zatyczkę do lamp która kosztowała 46PLN (kolega dajmon poradził jak ją wyjąć) tak sądzę że te będą kosztować conajmniej 30PLN :)

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano
witam koledzy.

Spoko! Jak musisz to kupuj :mrgreen:

BMW to jest to co lubię najbardziej! Freude am Fahren!

http://img.userbars.pl/120/23959.gif

http://img153.imageshack.us/img153/6728/aaad.jpg

Opublikowano
koledzy spoko spoko ,chodzi o to że dzwonilem już do kilku ASO i mówią że nie sporwadzają juz takich zapinek, wiec moze wy wiecie gdzie jeszcze mozna kupic, bądż macie namiar na kogoś kto je ma....
Opublikowano

Jedz do ASO normalnie 1.42zl za sztuke :) potrzebujesz 5 sztuk to w 10zl sie zmiescisz ;) wiec chyba nawet z allegro nie oplaca sie zamawiac :P

nie wiem w jakim aso byles ze nie sprowadzaja takich zapinek :)

ORYGINALNY SERWIS BMW ? czy jakies tam pseudo sklepy z czesciami do BMW ?:) bo to jest roznica :)

Opublikowano
dziwie sie brakowi zaradności

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
chodzi o to że do najbliższego ASO mam 150km, a jak dzowniłem to nie wysyłają części. Tylko odbiór osobisty. ma prośbę czy może ktoś z was będzie w najbliższym czasie w ASO to mógłby mi kupić, kasę przeleje na konto....