Skocz do zawartości

co sadzicie o polerce g3 na mokro ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zastanawiam sie nad polerką lakieru , byłem u lakiernika dobrego ( ma taką opinię ) zaproponował mi polerkę g3 na mokro w cenie 180 zl co o tym sądzicie czy jest sens robić taka polerkę czy lipiej poszukać kogoś w systemie 3m ?

pozdr

Opublikowano
Ja G3 + GMopem robiłem polerki relfektorów i efekt był lux. Lakieru tym nie polerowałem, ale nawet gość w sklepie mówił, że poleca, bo sam swój polerował. Widziałem też różne opisy internetowe jak ludzie robili właśnie G3 i też ładnie wychodziło. 180zł to raczej taka średnia cena. A jak masz wiertarkę i trochę chęci to kup GMopa i pastę G3 i sam oblecisz samochód.
Opublikowano
Ja mam pastę g3,Gmopa i czekam na elektryczną polerkę która jedzie do mnie.W przyszłym tygodniu zabieram się do polerki i napiszę jak to wyszło.
niema nic lepszego niż BAWARKA
Opublikowano
Jak najbardziej jest to dobry pomysl, robilem taka polerkie nie raz i efekt byl spoko. Wlej sobie wode do butelki ze sprayem i po nalozeniu g3 na lakier zrosz woda, tak odpowiednio, lepiej jak bedzie jej wiecej niz mniej, staraj sie nie przyciskac za mocno na krawedziach i nie trzymac za dlugo w jednym miejscu (mam na mysli maszyne polerujaca), po calym zabiegu, umyciu i wysuszeniu auta najlepiej jet nalozyc wosk. Polecam z firmy AUTO GLYM, nejlepiej LIFESHINE - mozna go kupic na allegro, nie ma jednak gwarancji ze jest to orginal, orginalny LIFESHINE wyglada jak zolta woda - rewelacyjny wosk.
Opublikowano
Wczoraj polerowałem autko.Po spolerowaniu,umyciu i nawoskowaniu efekt bardziej niż zadowalający.Polecam wszystkim tą metodę.
Opublikowano
Ostatnio woskowalem auto specyfikiem nazywajacym sie "Formula1" - czerwona butelka, 200ml, 22 zł. Efekt - jestem zadowolony, auto swieci sie jak (nie napisze jak co;) ). Minus - widac jak na dloni kazda najmniejsza nawet ryske na aucie.

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano
ja po polerce woskowałem woskiem Turtle Wax metallic 24,99 pln za 500ml.Przedtem też woskowałem Formułą1 jak pisze *oggy*i efekt też super
Opublikowano
Co do woskowania osobiście polecam produkty firmy PurBoys :D za wosk 500ml zapłaciłem coś koło 60zł. ale jest wart tych pieniędzy, super się nakłada, nie pozostawia żadnych śladów na plastikach czy gumowych elementach auta :D i auto pięknie się świeci. Przed woskowaniem wypolerowałem auto pastą tej samej firmy. Polecam Szczerze :)
Opublikowano

Ja proponuję produkt firmy Meguiars, a konkretnie politurę GOLD CLASS CARNAUBA PLUS PREMIUM LIQUID & PASTE WAX. Można też z tej samej firmy wybraćpoliturę DEEP CRYSTAL OLISH jest trochę tańsza.

Ogólnie produkty Meguiar's są rewelacyjne choć nie najtańsze. Nie jestem tu ani sprzedawcą ani producentem. Po prostu te kosmetyki mi odpowiadają i jestem z nich bardzo zadowolony

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
mam do sprzedanie swietne woski z anglii na ktore ta firma daje 6lat gwarancji na lekierze robi sie jakby powloka silikonowa do tego spray do weluru jego zadanie to takie ze gdy juz po spsikaniu calej tapicerki auta woda nie wpija sie w siedzenia piasek kurz itp duzo latwiej wyodkurzac do tego spray do felg ktory usowa brud i zapobiega osadzaniu sie nowego te woski sa na zasadzie "diamentowa ochrona lakieru" chetnym odsprzedam te woski