Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

Nie wiedziałem!

Jakby udało mi się kupić bilet, żeby mieć miejscówkę, to zabrałbym Antka ;)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wydaje mi sie, ze z biletami nie powinno byc problemu, trzeba tyko na miejscu sprawdzic ktora trybuna bedzie najlepsza :)
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Podejdę może dziś do EMPiKu i zapytam o ceny, bo przez stronę www można zarezerwować tylko jakiś w kat.1 za 149zł, gdzie po przejściu dalej w zakupach okazuje się, że to są miejsca stojące..

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Członkowie klubu
Opublikowano

byłem dziś w EMPiKu, ale nie kupiłem, bo Pani nie potrafiła sprzedać ;)

bilety ma na trybuny (pytałem o 3.) po 149zł oraz jakieś 2xdo 12 lat za 75zł

na pytanie czy mam, ewentualnie jaki kupić dla 4 latka, Pani powiedziała - nie wiem :D proszę pytać organizatora :D

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

trybuny faktycznie kuszą tym, że miejsca będą siedzące, a na przeciwko będą ustawione telebimy. No i możliwość wejścia na pit party przed wyścigiem. Może być ciekawie.

Ale nie wiem czy z jakiejkolwiek trybuny będzie widać cały tor. Budynki będą raczej niestety zasłaniać wszystko doszczętnie. Ale tak czy inaczej na wyścigi warto się wybrać. Ja na razie się nastrajam filmikami z youtube'a. Mam nadzieję, że w najbliższych dniach trochę więcej będzie dorzucone.

(www.youtube.com/vervastreetracing)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przeszedlem dzisiaj cala trase, moim zdaniem zdecydnowanie najlepsza jest trybuna 3, widac START/META, zakret 1 na Moliera potem dojscie do szybkiego zakretu 5 i hamovanie do zakretu 6 ( lekko wyprofilowany ) potem prosta do zakretu 7 i odejscie w strone Marszalkowskiej po nawrocie widac dohamowanie po dlugiej prostej do ciasnego zakretu 9 i ewentualnie prosta na Moliera albo META ( nie wiem ile okrazen ma miec jeden przejazd ). Trasa naprawde fajna, miejscami wasko, sa tez szybkie fragmenty i zakrety, moze byc ciekawie. TRYBUNA 3 ma jeden minus, slonce bedzie nad Grobem Nieznanego Zolnierza, trzeba wiec brac czapki lub parasole przeciwsloneczne ( mam nadzieje, ze nie bedzie padalo ). Niezla tez wydaje sie trybuna 4 w poblizu zakretow 5 i 6, widac tez bedzie wejscie z Senatorskiej w Wierzbowa zakret 4.
Opublikowano
Szykuje się na prawde niesamowity street racing! Mam bilety na trybuny, nie ma co pierwszego w zyciu wyscigu ogladac zzabarierki na ulicy...przy okazji mam wejście na teren paddocku...pierwszych 5 tys biletow upowaznia do wstepu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
I jak było?

pozdrawiam

Paweł

• Członkowie klubu
Opublikowano
ja nie byłem, nie dałem rady się wybrać ostatecznie

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png