Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
czyli kolego wedlug ciebie kod mowi mi o ktorym czujniku ???bo ja to sie nie znam na inpie za rewelacyjnie i na tych kodach.i kolego czyli numer 82 odpowiada jakiemus opisowi mozesz powiedziec skad masz opisy kodow ???? Edytowane przez 2zerozero7
Opublikowano
ale tam w dde 3 nie ma kodu 82.ja nie wiem jak sie tym poslugiwac bez kitu moze mi kolega wyjasnic w jaki sposob ten kod 82 zamienil na tresc???bo nie widze tam zeby numer 82 odpowiadal czemus takiemu MSR Engine Torque Regulatio wogole tam nie widze w dde3.0 bledu 82
Opublikowano
ale bleddu nie ma i zaczol ci sie wentylator normalnie uruchamiac????u mmie po rozebraniu tego midulu jest plytka zajechana jakims silikonem niezniszczalnym
Opublikowano
Ja rozebrałem, wyjąłem ten moduł( był cały, zakurzony,ale cały..nie było na nim żadnych wżerów więc sugeruje że jest cały i sprawny) przedmuchałem styki, podłączyłem jeszcze na krótko wiatrak do akumulatora(kręcił się), następnie wszystko złożyłem do kupy i włączyłem inpe skasowałem błąd i się nie pojawia. Wiatrak się włącza. Mam natomiast inny problem, bo w czasie jazdy klima mi przestaje chłodzic, a jak chłodzi to wiatrak dostaje maxymalnych obrotów...
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=134590 Zapraszam do oceny mego samochodu:)
Opublikowano
sprawdz czujnik cisnienia klimatyzacjj .mi po przedmuchaniu i wyczyszc\zeniu nie dziala i mam dalej ten blad :( podczas chlodzenie musi ci smigac wiatrak poniewaz chlodzi czynnik w chlodnic klimatyzacji.a i co wiesz juz jak uruchomic wiatrak z inpy>>?????
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jak zwykle po rozwiazaniu problemu nikt nic nie napisze za to powinny byc kary na forum jesli ktos zacznyn atemat a potem nie pisze jak to zalatwil lub jak sobie dal rade z tym problemem