Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swistar, Gratulacje!

I widzę że koła już przestawiłeś do jazdy na wprost :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj byłem w BMW Inchcape i popatrzyłem na salonową Z4 za 220kPLN... i pomyślałem że może ładniejsza nie jest ale w niej wszystko działa, a u mnie właśnie zaświeciła się kontrolka od poduszki powietrznej :mad2: :mad2: :mad2:

Zapewne jakiś przewód zrobił sobie zwarcie, tylko który :?:

Opublikowano
Swistar, Gratulacje!

I widzę że koła już przestawiłeś do jazdy na wprost :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj byłem w BMW Inchcape i popatrzyłem na salonową Z4 za 220kPLN... i pomyślałem że może ładniejsza nie jest ale w niej wszystko działa, a u mnie właśnie zaświeciła się kontrolka od poduszki powietrznej :mad2: :mad2: :mad2:

Zapewne jakiś przewód zrobił sobie zwarcie, tylko który :?:

PW bo nie chce robic syfu :D.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
też obstawiasz matę pasażera? sorry za syf

niekoniecznie, akurat mata w z3 zadko sie psuje (nie to co np. w e46 :mrgreen: ), trzeba sprawdzic na kompie to bedzie wiadomo co robi problem.

Moderatorze ...za 1 dzien jak juz wszyscy przeczytaja, to bys po nas posprzatal - ot taka moja propozycja :norty: .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
E... naprawa to 5 zł...

prowizoryczna.

ja bym nie sprzątał. to temat o Zetce swistara, a nie wiadomo jakie mu tam kontrolki się zapalą hehehe (sorry, musiałem) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
Opublikowano
33 posty w jednym temacie, w ciagu mniej jak 12 godzin ...tego jeszcze chyba w dziale Z nie bylo nigdy :lol: .
Opublikowano
33 posty w jednym temacie, w ciagu mniej jak 12 godzin ...tego jeszcze chyba w dziale Z nie bylo nigdy :lol: .

Ale i to chyba mało, aby wyjaśnić Swistarowi jaki błąd popełnił żegnając się z grupą forumową Z3. To że dziś zaglądamy do Z4 to zwykła ludzka ciekawość, za tydzień już to nikt nie zajrzy... :twisted: :norty: :twisted: :cry2:

Opublikowano

Brawo swistar, krótka decyzja i już masz. A samochód naprawdę dobrze wygląda, maska do wymiany i kierownica ale to myślę ogarniesz na spokojnie w zimie. Naprawdę fajna zetka. Jak nie chcesz tych chromów to za jakiś czas się dogadamy w tej kwestii bo mi pasuje do chrome line'a :-D.

Amster u mnie przyczyną zaświecenia kontrolki był napinacz pasa kierowcy. Spryskałem te wtyczki przy fotelu takim preparatem, kasacja i poszło. Mechanik niech szuka tych poduszek na kompie pod E46 ;-)

Kupię kierunek biały, lewy do Z3
Opublikowano

Mi osobiście wzór felgi się podoba, tylko bym je przemalowała... na czarno :D

Nie no poważnie, to wzór jest fajny, tylko tego chromu z nich trzeba się pozbyć.

Opublikowano

Jesli chodzi o seryjne felgi do Z4 to te sa nie glupie wg mnie, i bardzo dobrze pasuja do stylu Z4:

http://allegro.pl/item1159419111_oryginalne_felgi_18_bmw_z3_z4_e36_e46.html

Da sie je wyrwac b.tanio ja widzalem komplet w bdb stanie za 1200zl z oponami .

Dla tych co sa to wg mnie jedyny ratunek przemalowac na srebrno, ale to znowu trzeba piaskowac bo na chrom to ja bym nie malowal. Prosciej sprzedac i kupic inne.

Opublikowano
Jesli chodzi o seryjne felgi do Z4 to te sa nie glupie wg mnie, i bardzo dobrze pasuja do stylu Z4:

http://allegro.pl/item1159419111_oryginalne_felgi_18_bmw_z3_z4_e36_e46.html

na takie właśnie zmienie :mrgreen:

Brawo swistar, krótka decyzja i już masz. A samochód naprawdę dobrze wygląda, maska do wymiany i kierownica ale to myślę ogarniesz na spokojnie w zimie. Naprawdę fajna zetka. Jak nie chcesz tych chromów to za jakiś czas się dogadamy w tej kwestii bo mi pasuje do chrome line'a :-D.

wszystkie części już prawie mam i od jutra mechanik powoli się bierze za robotę :cool2: a te chromy moge Ci bez opon pogonić ( oponki mam nowe) :norty:

Ale i to chyba mało, aby wyjaśnić Swistarowi jaki błąd popełnił żegnając się z grupą forumową Z3. To że dziś zaglądamy do Z4 to zwykła ludzka ciekawość, za tydzień już to nikt nie zajrzy... :twisted: :norty: :twisted: :cry2:

:nienie: bo cię więcej nie zabiore na narty do augustowa :mrgreen:

były e36 od 316 do 320,kilka e46 od 318 do 323,e39 525tds,z3 2.8,z4 3.0

z4 jest fajne ;) ale tylko e89

http://img442.imageshack.us/img442/4116/z4avatar.png

Opublikowano
Świstar gratuluję zakupu, ładna Z4 i niegroźnie bita ;) Jak w Z3 nie widział bym automatu, to w Z4 jak dla mnie :cool2:
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

kurcze, mnie zajęło 4 miesiące żeby dostać dokładnie taką zetkę jaką chciałem i na tych właśnie felgach. niezmiennie bede twierdził że są piękne i bardzo łatwe do umycia :D tylko ten kolor twioch jakiś niewyraźny :D

pozdrawiam i gratuluje wyboru.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
wyglada swietnie :cool2: gratulacje zakupu wg mnie okazja

no zobaczymy jak wróci od mechanika i z pralni. Pewnie bedzie lepiej wygladać po polerce :cool2:

naprawiona i odebrana?

pzdr