Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
... przeciez mozna sprawdzic przebieg czy autentyczny :)

jaK ????

no jak to gdzie w aso :) :P moj kolega mial takiego magika od licznikow i mi sprawdzil nie pamietam dokladanie jak to zrobil. juz sie tego nie dowiem.. niestety wracajac z zona wpadl zasnal za kolkiem i prosto pod tira ... bylo nawet glosno o tym wypadku

samemu tez mozna oszacowac przebieg .... zuzycie materialow w samochodzie - kierownica, reczny, przyciski na radiu, galka zminy biegow, cala tapicerka. w mniejszych przebiegach sprawdzenia "pedalow" glupio to brzmi no ale .... no ...

Opublikowano

różnie to bywa mam kumpla co kierownice w e90 m-pakiet wypolerował po 30 tys i wygląda jak w aucie co ma 150tys

ale ogólnie masz racje.... zadzwoń do chlopa niech ci poda vin i podjedz do aso powiedzą ci kiedy były robione raporty...

jak ostatni był 4 lata temu przy 90 tys to wszystko jasne ile ma km teraz :D

Opublikowano

no to kondolencje z powodu kolegi, a tobie gratuluję wiary w to że komputery w ASO pochodzą z NASA a gałka radia nie jest elementem wymienialnym

co do twojego "na bank" to powiedz jeszcze ze kupiłeś go o komisie po okazyjnej cenie i był sprowadzany zza granicy od niepalącej kobiety - i na bank, nie będę już wiecej cię prześwietlał

Opublikowano
no to kondolencje z powodu kolegi, a tobie gratuluję wiary w to że komputery w ASO pochodzą z NASA a gałka radia nie jest elementem wymienialnym

co do twojego "na bank" to powiedz jeszcze ze kupiłeś go o komisie po okazyjnej cenie i był sprowadzany zza granicy od niepalącej kobiety - i na bank, nie będę już wiecej cię prześwietlał

samochod mial zrobione 2 przeglady przeglad zerowy oraz przy 27 tysiacach odnotowany w ksiazce oraz w ASO i blylo to sprawdzone. Samochod jest pochodzenia polskiego i byl uzytkowany wylacznie przez zone pewnego pana z Krakowa ktorego osobiscie poznalem w dniu sprzedazy. Podjechal X5 po lifcie. Jak sie pozniej okazalo samochodem miala jezdzic jego corka ale wolala x1 takze tego wstawil do Sikory w Mikolowie :) i tam zostal nabyty moj samochod :) Ludzie u Sikory tego Pana dobrze znaja bo co jakis czas zostawia u nich auto i bierze nowe :)

Jeszcze jakies pytanie odnosnie mojego samochodu kolego sympatyczny ?

Opublikowano
Witam szczęśliwych posiadaczy :lol: i nieszczesliwych poszukiwaczy :mad2: E87 :) co można stwierdzić na pierwszy rzut o tej http://allegro.pl/bmw-118i-e81-serwis-lift-wzorowy-stan-i1897443667.html po liftowa benzyna 1.8 miała problem z rozrządem czy to tylko bolączka młodości w 116i i czy Pb jest tańsza w utrzymaniu od ON

Uboga wersja ale fajne foty, zwróciłbym uwagę na czyściutkie elementy wewnętrzne błotników i atrapy przedniej, wyraźnie kontrastują z wnętrzem silnika które jest odsyć zakurzone, co moim zdaniem sugeruje że te elementy miąły jakiś romans z lakiernikiem.

Co do kosztów utrzymnia Pb/ON na dwoje babka wróżyła, jedni powiedzą Ci że tańszy jest diesel a inni benzyna. Moim zdaniem to jest zalezne od przebiegów i charakteru użytkowania. Jeżeli robisz 30 tys km/rok z tego wiekszość w trasie, tankujesz na renomowanych stacjach a nie prosto z lokomotywy i nie zamierzasz auta odsprzedawać po roku to diesel będzie napewno bardziej opłacalny.

Problem rozrządu występował tylko w 116i przed lieftem.

Opublikowano
ALIERT coś na Twój budżet podłokietnik na allegro zakupisz i jazda no chyba że ci nie jest potrzebny :) ja szukam jeszcze zzz Pozdrowionka !
Opublikowano
A ja dalej szukam i znalazłem coś takiego ktoś widział na żywo?! Może jakieś sugestie- oprócz lipnych wykładzin :mad2: , http://moto.allegro.pl/bmw-118d-2008-2009-zarejestrowany-warto-zobacz-i1900787687.html cena jak na rocznik i przebieg dość niska, nawet za niska się wydaję. A na allegro ofertę widzę od dobrych kilku miesięcy, choć swoją poprzednią jedynkę prawie pół roku sprzedawałem.
Opublikowano
ALIERT coś na Twój budżet podłokietnik na allegro zakupisz i jazda no chyba że ci nie jest potrzebny :) ja szukam jeszcze zzz Pozdrowionka !

Nie jestem już zainteresowany do tego to diesel, szukałem benzyniaka dla żony i wielce prawdopodobne, że go znalazłem.

Żona jest oczarowana bmwką z Poznania, dzięki wielki BondE87 za Twoją opinię. Dla właścicielki alu felgi nie były tak ważne jak dodatkowe wyposażenie tak tłumaczyła ich brak.

PORTO_30 i Ty znajdziesz swoją Jedynkę to tylko kwestia czasu

Pozdrawiam

aliert

Opublikowano

A ja dalej szukam i znalazłem coś takiego ktoś widział na żywo?! Może jakieś sugestie- oprócz lipnych wykładzin :mad2: , http://moto.allegro.pl/bmw-118d-2008-20 ... 87687.html cena jak na rocznik i przebieg dość niska, nawet za niska się wydaję. A na allegro ofertę widzę od dobrych kilku miesięcy, choć swoją poprzednią jedynkę prawie pół roku sprzedawałem.

krisskr

Zanim zapytasz - POSZUKAJ!

Zanim zapytasz - POSZUKAJ!

Dołączenie: Wto Paź 11, 2011 10:42 am

Moje BMW: E87 do zeszłego tygodnia, teraz szukam również 1:)

Ja tez widzialem ten okaz dawno temu...zwroc okazje nakierownice...autko dobrze ywposazone a kierwownica to bida ...ze az piszczy mysle ze to przekladka po jakims dzwonie, najlepej przejedz sie i zobacz sam i to z miernikiem lakieru to bedziesz wiedzial dam co z nia jest nie taki dlaczgo nie chce sie sprzedac....

pozdrawiam

Opublikowano
Bolid kubicy na 2012 :D

http://otomoto.pl/bmw-123-12-2007-123d-204-km-C21477745.html

fajnie wygląda ten lewy bok :)

"Silnik i skrzynia Ok

Chłodnice Ok

Air Bag Kierowca i Pasażer OK"

do zrobienia wyjdzie nie bita:) delikatnie przerysowana z lewej strony :mrgreen:

Nie ma zdjęć już, znaczy że poszła pewnie :)