Skocz do zawartości

Ogranicznik drzwi-mam maly problem !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczow i maniakow BMW jestem tu nowy i ciesze sie ze stalem sie posiadaczem tej pieknej marki jaka jest BMW! Mam problem i dlatego pisze do was o rade! Chodzi mi o ogranicznik drzwi a dokladnie o miejsce gdzie jest on przymocowany do nadwozie pojazdu! W tym miejscu gdzie przechodzi ten bolec mocujacy powinna byc jakas tulejka metalowo-gumowa tak przynajmniej mi sie wydaje przez ktora wlasnie przechodzi ten bolec mocujacy! Nie wiem czy dobrze wam wytlumaczylem i czy bedziecie wiedzieli o co chodzi ale staralem sie! I teraz moje pytanie czy wiecie moze czy jest to element wymienialny i mozna go gdzies kupic czy trzeba wymienic caly ogranicznik???A i czy moze ktos juz takie cos robil u siebie i mniej wiecej orientuje sie jakie sa tego koszta??? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz! Kuba
Opublikowano
Jest do kupienia w serwisie, badz w innym sklepie co prowadzi sprzedaz czesci serwisowych. Ja to zamawialem do swojej piatki. Jak sie do nich pofatygujesz, to pokaza Ci schemat - rysunek z ktorego sobie wybierzesz to co potrzebujesz i w ciagu dwoch dni powinienes dostac. :D
Opublikowano
Arctiv mi nie chodzi o caly ogranicznik drzwi do ktorego trzeba zdjac tapicerke zeby go wymienic!A tylko o elementy mocujace ten ogranicznik z karoseria pojazdu! Na schemacie to sa elementy numer 4 i 5! Ciezko mi powiedziec czy to jest to i jak to wyglada poniewaz brak jest tego u m nie w autku! Pozdrawiam
Opublikowano
Arctiv mi nie chodzi o caly ogranicznik drzwi do ktorego trzeba zdjac tapicerke zeby go wymienic!A tylko o elementy mocujace ten ogranicznik z karoseria pojazdu! Na schemacie to sa elementy numer 4 i 5! Ciezko mi powiedziec czy to jest to i jak to wyglada poniewaz brak jest tego u m nie w autku! Pozdrawiam