Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pewnie skrzynia przełożona z e60 e39 nie wychodziło ze skrzynia smg a jezeli ktos sie w takie cos bawi to ladnie autko dorzynał
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wydaje mi sie ze to zwykly steptronic,a nie SMG.
Opublikowano

pisze ze " Wersja : PLATINUM

Automatyczna skrzynia biegów + sterowanie przy kierownicy

1 Właściciel " więc panowie występowały takie modele? czy po prostu przekładaniec? czy ozdoba?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przepraszamy ogloszenie zostalo usuniete :?

Pierwsze slysze o SMG w e39... Zepsulaby reputacje e39 :duh:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witka!

To na bank sterowanie steptronikiem poprzez te łopatki. Przecież doposażenie tego auta w taką skrzynię i zestrojemie/programowanie tego kosztowałoby fortunę. Zresztą gość nie pisze, że skrzynia SMG, tylko że sterowanie z kiery a to nie problem wykonać.

PZDR!

P.S. Dobrze znów Cię widzieć czynnie na forum #1 :cool2:

KRASNYJ BUMIER

BMW = Bus Metro Walk

Cottage terrorist

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Załatw VIn do się pośmiejemy z tej rzeźby, cały ten samochód wygląda dziwacznie. Zresztą czego się spodziewać za takie pieniądze. Wersja PLATINUM :mad2: - sprzedawca chyba często odwiedza sklepy z dopalaczami.
Opublikowano

To jest na 100% zwykły Step z dołożonymi łopatkami.

...

Jakieś 3-4 lata temu oglądałem ogłoszenie 530i z SMG, ale byłem "mody i gupi" i się nie zainteresowałem czy to był fabryczny Individual czy jakiś ulep

Prospekty, broszury, cenniki BMW - KLIK
Opublikowano

wróciłem z wojaży po polsce w poszukiwaniu tej 540tki. i nici

Ciebie rowniez dobrze widziec aktywnego Spectakillah :)

ten zestaw mi się podoba, mozliwosc zmiany przy kierownicy tymi seksownymi łopatkami :) :norty:

gdyby tylko to auto nie miało podwojnego dna. byłoby idealne i od razu sie połasił

http://farm8.staticflickr.com/7143/6826155841_0459a462fa.jpg