Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a dostalem dzis wlasnie inf z innego forum wlasnie typowo dotyczacego lpg i tam wlasnie polecano mi albo LR albo STAG a BRC mi odradzali :/ sam juz nie wiem :/
Opublikowano
hehe, a jak ja zakładałem gaz to właśnie staga mi odradzali. Ja mam BRC,zapłaciłem dużo bo 4100zł ,ale kazałem wkładać najlepsze części i jak narazie nie żałuje, lecz jestem bardzo zadowolony. Przy kupowaniu instalacji nie należy oszczędzać , akurat oszczędności w tym momencie nie są wskazane. Decyzje musisz podąć sam i cos wybrać.
Opublikowano
witam. bylem u gazownika i zaproponował mi BRC P&D za 4100zl z tym ze nie określał żadnych części jakie będą mówił że komplet brc itd ze wtryski brc. Jak pytałem czy zdejmują kolektor to odpowiedział że maja specjalne wiertła wyciągające czy coś ... co o tym sadzicie ?? a zakład ma oglnie dobra renomę .. proszę o w miarę szybka pomoc gdyż termin mam na piątek
Opublikowano
witam. bylem u gazownika i zaproponował mi BRC P&D za 4100zl z tym ze nie określał żadnych części jakie będą mówił że komplet brc itd ze wtryski brc. Jak pytałem czy zdejmują kolektor to odpowiedział że maja specjalne wiertła wyciągające czy coś ... co o tym sadzicie ?? a zakład ma oglnie dobra renomę .. proszę o w miarę szybka pomoc gdyż termin mam na piątek

Mysle, ze cena OK za BRC P&D. Wtryski BRC sa trwale , reduktor stabilny , elektronika niezawodna. Zbiornik pewnie STAKO.

Nie siagaja kolektora tylko dmuchaja powietrzem w kolektor i wierca i wowczas sie wiora nie do kolektora nie dostana. Wada taka, ze wowczas wtryski i rurki doprowadzajce sa na wierzchu i psuje wyglad nieco. Przy sciagnieciu kolektora mozna doprowadzic rurki od dolu i wszystko ladnie jest ukryte.

IMO skoro zaklad ma dobra opinie, to mozna smialo zakladac LPG.