Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A koledzy czy przy dynamicznym ruszaniu z 1 przestawia / przemieszcza się (w prawo) się gałka zmiany biegów ?

Mnie sie nieprzemieszcza,a tobie co sie dzieje.

Opublikowano
Witam ponownie . Wiec okazalo sie ze wywalony byl przegub gumowy lacznik tlumik drgan na wale do skrzyni co mnie totalnie rozwalilo bo " podobno mi to wymienili" jakies 2-3 miesiecy temu teraz sam to zrobilem i jest juz dobrze zadnego dgrania. A tak na marginesie serwis na ojcowskiej w warszawie to oszusci i zlodzieje bo nie ma mowy aby przy normalnej jezdzie po 3 miesiacach rozwalilo nowy przegub.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
U mnie wymiana tego łącznika gumowego pomogła, ale nie do końca - na niższych biegach teraz chodzi pieknie, ale na wyzszych jeszcze szarpie - jednak nie tak jak wczesniej.
Opublikowano
Ja mam nowy wiec wymienial bede pierscien centrujacy.
Opublikowano
Ja mam nowy wiec wymienial bede pierscien centrujacy.

a poduchy pod silnikiem i skrzynią wymieniałeś ? od razu Ci mówię że inna jazda ( jeśli chcesz dobrą cenę to pisz na priv ) , i drgania są na pewno mniejsze! z żadnej innej części nie byłam tak zadowolony jak z poduszek pod silnikiem ! :lol:

a co do drgań to ja bym obstawił tuleje mostu i sanek z tyłu łącznie 7 tulei ... niedługo wymieniam wszystkie i dam znać !!!!

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

Poduszki nowe orginal Corteco, pod skrzynia chyba FEBI. U mnie to wal jak nic. Ale slychac gluche pukniecia z tylu a to juz pewnie tuleje.

Tez cos mysle o wymianie ale sam juz nie wiem czy to cos pomoze.