Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jeżdżę E60 z 2004 roku (przed liftem) 3.0D,

zmierzam kupić jedno z dwóch aut:

- E60 3.0D 10/2006

- X5 3.0D 9/2006

Oba mają full (sport pakiet, skóry beżowe, navi pro, itp.) Obie mają podobny przebieg i podobną cenę. Co lepiej wybrać? E60 ładniejsza, ale X5 bardziej praktyczna, szczególnie zimą.

Dzięki za jakieś sugestię, bo sam już nie wiem.

Opublikowano

Ja miałem E39 , a X5 kupiłem aby zobaczyć jak się jeździ SUVem i jestem bardzo zadowolony z tego auta.

Na pewno X5 mniej straci na wartości bo dobrze trzyma cenę, dobrze byłoby abyś polatał X5 tak z dwa dni i wtedy będzie łatwiej podjąć decyzję.

E60 jeździ masa, X5 jest mniej popularna. Pozatym X5 jest dużo większa w środku, jeśli lubisz duże rzeczy to będziesz zadowolony. Dużym plusem E60 będzie lepsze wyciszenie na trasie co ma związek z gabarytami auta.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
trzeba sie przejechac, mi jazda suvem nie odpowiada w ogole (jezdzilem nowym x5 3.0d), mimo ze najnowszy x5 jest dla mniej najladniejszym obecnie produkowanym bmw

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zróbmy najpierw tak powiec gdzie jezdzisz najczęściej miasto trasa??Mam X5 e53 3.0D i E60 2.5D i mógłbym ci pomóc.