Skocz do zawartości

Padający monitor ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie. Otóż ostatnio podczas jazdy zauważyłem, ze mój monitor navi dziwnie się zachowuje. Zaczyna robić się zielonkawo-biały potem

czarny, wszystko znika i znowu pojawia się normalny obraz. W między czasie występuje też tzw. skakanie obrazu oraz zachowuję się jakby miał zakłócenia (pojawiają sie rozmywające obraz poziome linie). Czyżby świadczyło to, że powoli kończy się monitor, czy może znowu jakieś styki zaśniedziały (choć nie sądze). Po wyłączenia auta i ponownym uruchomieni dzije się to samo. Dopiero dłuższy postój ( w granicach 3 godz.) sprawia, że wszytsko wraca do normy i funkcjonuje ok. Zdarza się to śrendnio raz na półtora miesiąca , przychodzi od razu i znika jak ręką odjął. Miał ktos podobny przypadek??

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
  • Autor
Haloooo, czy ktoś czyta to forum :wink: :?: Czyżby nikt nie wtrącił swoich 3 groszy a Sebast był na urlopie :) :?:

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
no witam - moze juz lcd pada - mozna to naprawic 4:3 ekran cena od 100 - 300 zł.
www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
  • 1 rok później...
Opublikowano

a ja bym proponowal ruszyc wtyczkami w bagazniku :)

u mnie teraz ostatnio bylo podobnie zrobil sie zielokawy myslalem ze moze od slonca ale po ruszeniu wtyczkami wrocil do normalnych kolorow

Opublikowano
Tenat po 1.5 roku, to już chyba nieaktualny :)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)