Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musze wymienic moje pseudo m6 bo et35 powoduje ze opony tra mi o ranty nadkoli :(

Oczywiscie w gre wchodza jedynie 17". Oczywiscie najbardziej podobaja mi sie te co oryginalnie moja trojka miala - czyli styl 68 (mam pełen M-pakiet), ale wtedy bym musial wrzucic 245 na tyl :\ Chce pozostac przy 225mm (w koncu 192KM to nie jest porazajaca moc). Tak sobie wyszukalem kilka modeli tylko nie wiem na ktory sie zdecydowac:

Wzór 44

Wzór 103

Wzór 105

Wzór 137

Zestawienie felg tu: http://crass.on.ru/bmw/wheels/index.htm lub tu: http://felgenkatalog.auto-treff.com/

Czy moze jakies inne? Nie chce wydac za duzo kasy na fele i chce koniecznie 17'' (mam opony).

• Członkowie klubu
Opublikowano

ja mam na tyle też 225 (niechcący wyszło) na styling 68

jest naciągnięta, ale daleko jej do German Style ;)

więc jak bardzo chcesz, to możesz sobie takie założyć

viewtopic.php?p=697804#p697804

a te co wymieniłeś to wg., której strony, bo się nie zgrywają?

137 (wg. felgenkatalog) chyba najładniejsze

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Nie chce naciągać, ale mysle co by do tych tylnych s68 zapodac 235/45/17 wiec nie bylo by tak zle... tak sądze.

Kurde, mam metlik w glowie... :doh:

• Członkowie klubu
Opublikowano

delikatnie jest tylko rozciągnięta...

ale jak myślisz o 235/45, to ja już bym nie kombinował i założył jak powinno być 245/40

i tak zrobię po tym sezonie ;)

chyba, że się skuszę na 18tki :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

No i dzis stalem sie posiadaczem Star Spoke 44 :) Myslalem troche o tym naciaganiu w68 , ale dzis udalo mi sie wymienic te m6 na 44 doplacajac grosze.

Takze jestem zadowolony, bo wzorek sie mi podoba :8)