Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś w nocy w Sosnowcu przy postoju taxi na ul.Norwida zostawiłem 1 raz auto i zostało skradzione :evil:

Bmw e46 touring 320d czarny metalic,rok 2005,automat,czarna skóra,navi monochrom,przebieg 87tys.km,szyberdach,na felgach 16cali bmw(nie wiem jaki to model,ale to te z dziurami wokół,popularne) Auto posiadało charakterystyczna naklejkę firmową na tylnym zderzaku ,,BMW F1 Sauber Team'' duże litery na długości całego prawie zderzaka.

Nr rejestracyjny: KR 292AX,może ktoś zauważył,jakby co proszę o info.

Opublikowano
Dziś w nocy w Sosnowcu przy postoju taxi na ul.Norwida zostawiłem 1 raz auto i zostało skradzione :evil:

Bmw e46 touring 320d czarny metalic,rok 2005,automat,czarna skóra,navi monochrom,przebieg 87tys.km,szyberdach,na felgach 16cali bmw(nie wiem jaki to model,ale to te z dziurami wokół,popularne) Auto posiadało charakterystyczna naklejkę firmową na tylnym zderzaku ,,BMW F1 Sauber Team'' duże litery na długości całego prawie zderzaka.

Nr rejestracyjny: KR 292AX,może ktoś zauważył,jakby co proszę o info.

szczerze współczuje kolego :cry: ,a tak na marginesie to juz ktos chyba sie oglaszal na forum(nie wiem czy na tym) ze w Sosnowcu z ul. Norwida znikneło mu BMW serii 3!! Ciekawa sprawa

Bmw pewność na każdym kilometrze.....