Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ostatnio jechałem swoja BMW E46 99r 2,0 d 136km kiedy zatrzymałem sie na światłach auto zaczęło kołysać obroty silnika skakały po chwili na zielonym ruszyłem przejechałem ze 100 m i samochód zgasł ze bylem rozpędzony próbowałem z 2go biegu odpalić ale nic... No wiec zaprowadzilem auto do mechanika tam zostal podlaczony do komputera i wyszlo ze pompa paliwowa, kiedy wyslalem pompe do serwisu odesłali mi ja i powiedziali mi ze pompa jest dobra.. no i teraz nie mam pojecia co to moze byc... :( jak ktos moze mi pomoc to będę bardzo wdzięczny
Opublikowano
Witam ostatnio jechałem swoja BMW E46 99r 2,0 d 136km kiedy zatrzymałem sie na światłach auto zaczęło kołysać obroty silnika skakały po chwili na zielonym ruszyłem przejechałem ze 100 m i samochód zgasł ze bylem rozpędzony próbowałem z 2go biegu odpalić ale nic... No wiec zaprowadzilem auto do mechanika tam zostal podlaczony do komputera i wyszlo ze pompa paliwowa, kiedy wyslalem pompe do serwisu odesłali mi ja i powiedziali mi ze pompa jest dobra.. no i teraz nie mam pojecia co to moze byc... :( jak ktos moze mi pomoc to będę bardzo wdzięczny

a mógłbyś podać jaki błąd wyskoczył???

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
no zaden blad nie wyskoczyl po wylaczeniu silnika wszystko szlo rozrusznik wszystko tylko jakby wlasnie paliwa nie mialo a pompa paliwowa jest dobra i nie wiem wlasnie co to moze byc :( w sumie nawet nie pamietam ;/
Opublikowano
napisałeś że oddałeś samochód do mechanika który podłączył pod komputer - więc prosimy o nr błędu no chyba że mechanik go wcale nie podłączył i tylko zgadywał....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/