Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam następujący olej o nazwie krafft liquido hidrulico LHSD 10W ATF i mam do was takie pytanie czy mogę nim zalać skrzynie biegów??????
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Pewnie że możesz, nikt Ci przecież nie zabroni...jeżeli to jest zwykły czerwony ATF, to nie powinien zrobić krzywdy skrzyni...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
WITAM NIEDAWNO KUPIŁEM E32 730I I NIE WIEM JAKI OLEJ MAM WLAC DO SILNIKA 3 LITROWEGO W BENZYNIE I MUSZE WYMIENIC OLEJ W SZKRZYNI BIEGÓW W AUTOMACIE I TEŻ NIE WIEM JAKI OLEJ MAM WLAC I JAKIE SĄ JEGO PARAMETRY PROSZĘ POMUŻCIE :P
Opublikowano

przez norbi_1221 » 29 Lip 2010 10:56

WITAM NIEDAWNO KUPIŁEM E32 730I I NIE WIEM JAKI OLEJ MAM WLAC DO SILNIKA 3 LITROWEGO W BENZYNIE I MUSZE WYMIENIC OLEJ W SZKRZYNI BIEGÓW W AUTOMACIE I TEŻ NIE WIEM JAKI OLEJ MAM WLAC I JAKIE SĄ JEGO PARAMETRY PROSZĘ POMUŻCIE

kolego w e32 nie bylo innego silnika niz benzyna... ;]

Opublikowano
ty sie nie smiej bo ja widzialem w e32 silnik z e34 2.5 takze moze i ktos ma 2.5tds hehe, ale fakt 3.0 byl tylko na benzin nie mylic z 3.3
fajne autko, tylko maly silnik")
Opublikowano
mi takie autko wystarczy w automacie jazda 7 to czysta przyjemnośc 3 litry to dobre spalanie
Opublikowano

przez Duzy26 » 01 Sie 2010 01:46

ty sie nie smiej bo ja widzialem w e32 silnik z e34 2.5 takze moze i ktos ma 2.5tds hehe, ale fakt 3.0 byl tylko na benzin nie mylic z 3.3

hehehe dobre :) e32 725tds cos pieknego :) niewiem jak wy ale ja diesla nie uwazam... takie jest moje zdanie a swoja droga ciekawe jak by to sie zbieralo..