Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie daje wiary w takie wynalazki.

Porzadny i oryginalny palnik Philipsa kosztuje w Norauto 300 zetow, mi udalo sie kupic u nich za 250, jakas promocja byla.

Nie potrzebnie zanabylem dwa, okazalo sie, ze drugi jest w super stanie... Ten, ktory skonal, zrobil to bez ostrzezenia, pewno jakis felerny byl.

Wymiana to jest mitrega, najlepiej wyciagnac cala lampe, zrobic to spokojnie i wygodnie na stole. Lampa poliftowa, duzy problem byl ze sciagnieciem gumowego kondona i odkreceniem pierscienia mocujacego palnik...

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

250 to promocja??? kto w ogóle kupuje w norauto?!

200 kosztuje normalnie. troszke tańszy jest ori VW, ale nie wiem jaka firma je robi.

te zamienniki... cena jest dobra, nawet trochę śmieszna. jest tu na forum baaardzo długa (bo wtrącił sie dystrybutor) dyskusja nt temat tych "zamienników".

w skrócie powiem ci tak że te zamienniki pasują ZWYKLE do zamienników przetwornic. może tobie podejdą..

oczywiście pamiętamy że żarniki kupujemy parami żeby mieć jednolitą barwe światła

Opublikowano

Norauto jest oficjalnym dystrybutorem Philipsa.

Moze przeplacam, ale mam wieksza pewnosc, ze kupuje to, co chce...

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
..,a ja od dwóch lat jeżdże na na palnikach za 130 zeta( qmplet) i nic sie nie dzieje......,dodam,że teraz kupiłem siostrze do Avensis taki sam zestaw za 25 złotych,bo ceny spadły bardzo......,oczywiście wahacza czy amortyzatora,to bym "no name" nie kupił,ale żarówke?Phi....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

no ale dokładałeś zenon, a jeśli zakładasz do oryginalnych przetwornic, to może być nie wesoło.

czym jest norauto? dla mnie jest bagnem. ceny już ci pisałem.

oczywiście służę pomocą jeśli nie może u sibie kupić taniej

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Temat walkowany nie jednokrotnie. Wystarczy poszukac. :search:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano
Wymiana to jest mitrega, najlepiej wyciagnac cala lampe, zrobic to spokojnie i wygodnie na stole. Lampa poliftowa, duzy problem byl ze sciagnieciem gumowego kondona i odkreceniem pierscienia mocujacego palnik..

Potwierdzam, zdjęcie tego gumaka to niezly wyczyn;-)

Wiem, że co oryginał to oryginał, ale może zaryzykuję, najwyżej 50zł pójdzie na marne.

Opublikowano

Witam!

Ja po tym, gdy padł mi jeden z palników, chcąc się upewnić, że to jego wina zamieniłem je stronami, sprawdziłem uprzednio połączenia, bezpieczniki. Niestety - padł. Kupiłem u znajomego po rabatach 4max za 105 zł. To jakaś marka Auto Landu chyba. Taniocha, na dodatek kupiłem tylko jeden, myśląc, że najpierw sprawdzę, czy będzie różnica w barwie i ewentualnie dokupię drugi, skoro tanio.

Mija już ze 2 miesiące od wymiany, cały czas świecą idealnie tak samo, nie pamiętam, który wymieniałem i już nie jestem w stanie tego stwierdzić, bo różnicy nie ma - oba świecą pięknie, zasięg też ten sam, naprawdę nie ma różnicy na żadnej płaszczyźnie, za wyjątkiem cenowej :8) Tak więc, podsumowując - POLECAM 4max :cool2:

Odnośnie ściągania tej gumy to też napotkałem trudności początkowo, ale potem wyczaiłem sposób i było już easy, trzeba z wyczuciem, zakładać też.

!PZDR!

KRASNYJ BUMIER

BMW = Bus Metro Walk

Cottage terrorist

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jakiś czas temu kupiłem palniki za całe 25zł/szt. Chińszczyzna, ale świeci zajebiście. Nawet jakby wytrzymały rok czasu to będzie git.
  • 3 tygodnie później...