Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
widzisz ja mam takie kółka u siebie tylko inna opona i mi nic nie trze ostatnio zmienialem opony i nie zauważyłem zadnych dystansów ale moze et mam inne trzeba by było sprawdzić
Opublikowano
dziwna sprawa, sprzedający kupił wysyłkowo i był zapewniany że pasują do e30, u niego w touringu z przodu ocierały o zaciski i u mnie też. Może poprostu Wasze zaciski są inne. W każdym razie musiałbym założyć jakieś dystanse + 800zł za felgi. Do tyłu pasują idealnie, ale z przodu te piekelne zaciski :-(
Opublikowano

jakie masz tam et?? bo to jest ważne

wady dystansów, szybciej lecą łożyska, innych nie stwierdziłem, mam dystanse 25 i 30mm

tylko nie kupuj tanich dystansów bo są nic nie warte, szybko się zniszczą, tak samo jak śruby, musisz kupić dłuższe, a jak już dasz na przód to daj i na tył bo jak to będzie wyglądało przód szerszy...

montując dystans pamiętaj o idealnym wyczyszczeniu piasty i koniecznie popsikaj miedzią w spreju żebyś potem nie musiał kombinować ze zdejmowaniem

ps polecam zakupy u tego człowieka:

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14741065

dobra jakość, przyzwoita cena a i doradzi jak trzeba

Opublikowano
Jutro jeszcze ustalimy z moim mechanikiem od bmw co z tym zrobić. Na pewno bym założył dystanse na tył bo brzydko by wyglądało z szerszym przodem, co innego gdyby z tyłu było szerzej. a co sądzicie o tych alufelgach? są warte swojej ceny 800 zł? wyglądają tak samo jak na fotkach (jak nówki) mam białą e30 coupe i pięknie by wyglądała w nich i ciężko mi że trzeba kombinować...