Skocz do zawartości

napęd nie przyjmuje płyt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam kłopot bo napęd od navi nie przymuje mi płyt to znaczy przyjmuje ale potem wyrzuca. Dzięki za odpowiedzi
Opublikowano
  • Członkowie klubu
Nie piszesz, czy nie przyjmuje oryg. czy też "podróbki" ; jeśli to pdróbki spóbuj przegrać na dobry nośnik na minmalnej prędkości zapisu; a z resztą czy masz właśiwą płyt?i

UIHZ9556.JPG

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor
Nie przyjmuje żadnych płyt. I jest problem. Nie wiem co się podziało. może musze kupic nowy czytnik??
Opublikowano
Napisz konkretnie co za to za urzadenie, model etc... czy po wrzuceniu plyty chwile z nia kombinuje i dopiero pozniej wyrzuca? czy odrazu po wrzuceniu wyrzuca.... moze byc problem mechaniczny, a moze cos z optyka.
Opublikowano

... oraz podaj jaki masz rocznik samochodu i jakie dokładnie mapki wrzucasz, chyba, że przedtem czytał, a teraz przestał ...

Jak będziesz na Śląsku, to możemy się spotkać i sprawdzę w czym problem.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
  • Autor
Auto jest z roku 99 to czytnik navi to pewnie MK2. Przyjmuje płyte ale na ekranie navi pisze żeby włożyć płytę do napędu. Płyta jest oryginalna
Opublikowano
Jeżeli płyta jest do BMW :), to wygląda na to, że coś jest nie tak z czytnikiem ...

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano
Proponuje przeczyścić laser , sprawdzić czy płytka nie jest porysowana.
www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

witam, moze mi ktos podpowie:

sprzet mk2 (2-1/70) oryginalna pluta niemiecka i zaly czas pokazuje sie "pleas wait a moment" takze w niemczech ?

pozdro dwilu

(auto 1999r)

Opublikowano
Ale w którym momencie - jak jest wyswietlona mapa, czy przy wejściu do menu nawigacji ?

Stronka

Opublikowano
Ale w którym momencie - jak jest wyswietlona mapa, czy przy wejściu do menu nawigacji ?

gdy tylko wlacze nawigacje

Opublikowano
Wygląda mi na uszkodzony napęd w czytniku. Jaki masz rocznik ?

Stronka