Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

22-go maja wziąłem udział w III rundzie RallyLand WRC Puchar 2010 na lotnisku koło Debrzna. Udało się ugrać 1 miejsce w klasie i 4 w generalce.

Ustawione były trzy próby przejeżdżane trzykrotnie. Zgłosiło się około 60 załóg więc jazdy było na cały dzień.

Poniżej kawałek filmu z naszej jazdy:

Pozdrawiam

Igor

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fajny wynik, gratulacje :cool2: Mega fajne miejsce, to nie wyglada na zwykly KJS. Podaj linka do tabeli z wynikami.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Ale wymiatasz! :cool2:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
szkoda, ze nie widac kto jechal jakim samochodem, pewnie zlales same maluchy :wink:

No zaraz Ci strzelę. W wynikach na poszczególnych odcinkach możesz sobie najechać na nazwisko kliknąć i będziesz miał skąd i czym ktoś tam jedzie. A i jeżeli w wynikach nie będziesz mógł mnie znaleźć to znaczy że jesteś nie w tej klasie :mrgreen:

Pozdrawiam

Igor

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jezeli dobrze policzylem to wyprzedziles w generalce 6 samochodow Subaru Impreza a 2 razy mieles 2 czas w geralce :shock: Z tego co widze to niektore odcinki byly po niezlym "syfie" gdzie naped 4x4 dawal im straszna przewage. Gratulacje!
Opublikowano

Trasy w książce drogowej miały podaną długość do 2km :mrgreen: , ale włodarze trochę naciągnęli i odcinki nie były krótsze niż 3km. Naprawdę fajnie tam się jeździ.

Na odcinku "UCHO" (trzecia próba na filmie) na głównym pasie przed szykaną i nawrotem miałem 155km/h, a subarakami bujali się do 185km/h Janisz N14-ką mówił że złapał 200km/h. Wynika z tego że nawet jakbym nie hamował i tak by mnie objechali, a przegrywałem z nimi na tym odcinku o około 2s.

Pozdrawiam

Igor

• Członkowie klubu
Opublikowano

Jak mówi mój Teściunio:

"co za sztuka ugotować (Teściowa), jak się kupiło dobre produkty (Teść)" :mrgreen: :mrgreen:

więc brawo Pasikonik! :cool2: :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ładnie wymiatali , akurat mieszkam w debrznie to jest teraz na co popatrzyc :mrgreen:
http://img11.imageshack.us/img11/6204/e340211.jpg