Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na nurtujące mnie problemy:

Mam MK2 prawdopodobnie i jakąć miemiecka płyte z nawigacja ale tam nie ma polski bo na monitorze zielona plama tylko.

Sciągłem od kolegi MR.Lova spolszczenie.

Czy trzeba wgrywać najpierw soft V17? czy może nowszy?

Jaka Mapa najnowsza europy będzie śmigała? BMW Professional 2010?

Najlpeij jakbyście mi napisali co po kolei trzeba zrobić

Pozdrawiam i dziękuję.
Opublikowano

Jeszcze dwa pytania:

Czy jak włoże płyte ty systeem nawigacji to będzzie po polsku? Cy język lektora jest w samym urządzeniu a tu są tylko mapy? Pozatym obsługa map jeśli płyta jest eng. to bedzie po angliesku? np szukanie adresu itp a sam lektor po polsku?

Czy BMW Professional 2010 będzie działała na MK2?

Pozdrawiam i dziękuję.
Opublikowano

Jezyk lektora jest w urzadzeniu, wiec jak wgrasz soft od Mr.Lova to zamieni on wybrany przez Ciebie jezyk niemiecki badz angielski na polski - menu jak i komunikaty glosowe. Tekst wyswietlany na wyswietlaczu pod zegarami pozostanie po angielsku badz niemiecku wiec znajomoscia jednego z nich sugeruje sie kierowac przy wyborze jezyka , ktory chcesz zastapic polskim.

Mapy Pro nie dzialaja na mk2.

Opublikowano

Jeszcze jedno.

Jaka mapa na chwile obecna do mk2 europy z dokładną mapą polski jest najlepsza?

Czy są orygin. mapy bmw polski do tego modelu na rok 2009 - 2010.

Czy ten soft od Mr.Lova jest sprawdzony? Czy ma pełne nazwy czy skróty -> Pon. czy Poniedziałek?

I o co chodzi z wgrywaniem kluczy?

Pozdrawiam i dziękuję.
Opublikowano
No to masz MK4. Sciagnij sobie soft kolegi cX3 - calosc pl wraz z glosowymi alertami o fotoradarach - mapy na dvd, najaktualniejsza DVD High 2010-1, ktora zeby ostrzezenia o fotoradarch dzialaly musi byc zmodyfikowana POISoNem soft i metoda sprawdzona i dobrze opisana w watku:http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=91&t=88508&p=877412&hilit=cX3#p877412 i tu:http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=91&t=123752&hilit=fotoradary
Opublikowano

Wgrałem Soft od Mr.Lova i działa!!!!!!

Wielkie podziękowania za udostępnienie dla Mr.Lova!!!

Jak nagrać mapy bo jak obraz jest w mode 1 to podobno nie da sie nagrac w mode2?????

Pozdrawiam i dziękuję.
Opublikowano
No ale niestety mam MK2 pomylilem sie mam w kufrze zwykły hebel CD

Uzyj programu MagicISO...

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano

Wię nagrałe w Magic ISO i działa! Podziękowania!

A czy jak ponownie wgram soft spolszczajacy tylko ze nie z niemieciego na polski (taki wgralem i pod zegarami mam niemiecki :) ) tylko z ang. na polski to zmienione będą obydwa?

Pozdrawiam i dziękuję.
Opublikowano
Noi [BAD] wgralem mod d -> pl a teraz chcialem zrobic eng -> pl bo na desce po niemiecku. Wypisuje ze mam juz najnowszy soft i dalej moge pomarzyc o wgrywaniu tego samego pisze ze 8.70 ?????????????????????????????????
Pozdrawiam i dziękuję.
Opublikowano
Sciagnij soft v27, zrob nim downgrade i dopiero po tym zaladuj soft en ->pl. Komunikaty na desce beda wtedy po angielsku. Niemiecki bedzie po niemiecku w calosci - Upgrade/Downgrade softu za kazdym razem laduje zakodowane w navi jezyki.
Opublikowano
Zrobilem downgrade softem V21, po rozmowie z Duńkiem wyszło że soft spolszczający jest na bazie V27 i moze nie dac rezultatów. A czy ktoś próbował softem V27 potem softem os Mr.Lova?
Pozdrawiam i dziękuję.
Opublikowano
Z tego co pamietam - spolszczenia maja zmienione numery wersji w stosunku do v27 dlatego navi robi downgrade gdy zaladujesz plyte z czystym softem v27 - u mnie tak to dzialalo.
Opublikowano
Czyli jak Zrobiłem downgrade v21 i spolszczyłem niby na v27 to mam v21 czy v27 bo juz nie wiem
Pozdrawiam i dziękuję.
Opublikowano
Jesli spolszczenie jest na bazie v27 to wlasnie v27 masz zainstalowane. Niezaleznie od tego numer wersji pokazywany w ustawieniach na spolszczonym sofcie moze byc inny.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć!

Podłącze się pod temat. W swoim aucie też mam nawi mk2. Czy mając -jak mniemam- stary soft mogę ściągać mapy z podanych przez was linków i czy będą one działać bez upgrade'a softu-u. Pytanie drugie, może wydać się lamerskie. Mam problem z ustawieniem godziny i daty. Na monitorze na dolnym pasku nie wyświetla się w ogóle godzina i data. Kiedy wchodzę w ustawienia/ wybieram format zapisu daty i godziny/ ustawiam prawidłową datę i godzinę/ zatwierdzam pokrętłem- na wyświetlaczu pojawia się godzina i data ale nie w normalnej formie tylko są wykreskowane czyli np.:

prawoidłowo:

11.05.2010 godz. 12.30

u mnie:

--.--.1999 godz. --:--

Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi dot. rozwiązania problemu.

Pozdrawiam!