Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Wybieram się do Gniezna obejrzeć samochód. Szukam kogoś kto się w tym orientuje choć trochę. Najlepiej ktoś z forum jakby się ze mną zabrał. Oczywiście za to zapłacę i zapewnię transport. Jeśli ktoś z okolic Gniezna pomógł by mi sprawdzić samochód to bardzo proszę zostawić jakiś kontakt do siebie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak jedziesz do komisu to zapomnij że pozwolą podpiąć auto pod kompa. Same cwaniaki tam siedzą. A tak z ciekawości skąd będziesz jechał i jakie auto chcesz sprawdzić ??
Krzysztof
Opublikowano
BMW 530D 2002r. chcę obejrzeć a jadę ze Śląska. Koleś ma w ogłoszeniu napisane "zgadzam się na wszelkie diagnozy w dowolnym ASO lub stacji diagnostycznej". A masz możliwość sprawdzenia tego? Jeśli z okolicy Gniezna to mogę zabrać po drodze i odstawić i oczywiście jakaś zapłata za fatyg :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie zupełnie z okolicy, mam ok 100 km do gniezna. Mieszkam między Włocławkiem a Inowrocławiem. U mnie tylko weekend wchodzi w rachube bo tak pracuje i jestem po 17 w domu.
Krzysztof
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.