Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich mam E-36 sedan 97 rok i chce założyć osłone pod silnik. Czy osłona od E-46 bęzyna będzie pasować. Czy może jakaś inna się nada. Dodam że interesuje mnie tylko orginał choćby używany a nie te podróbki. pomóżcie pozdrawiam. :(
Opublikowano
Wiem orginał byłby najlepszy ale nie ma ich na allegro,a w serwisie trzeba dużo zapłacić. tak że jak ktoś by mógł to niech pomoże. :(
Opublikowano
Koledzy gdzie mozna dostac ten element osłony pod chłodnice który łączy te dwa trójkąty które łączą zderzak z nadkolami. pomóżcie może jakieś zdjęcie podżucicie. Bo między tymi trójkątami powinno coś być. I powiedzcie coś o tej osłonie pod silnik. pozdrawiam. :)
Opublikowano
Osłona pod silnikiem ma zabezpieczać przed brudem i wodą, a nie wyglądać. Poza tym czy będzie oryginał, czy podróbka to i tak się rozleci jak o coś zahaczysz.
Opublikowano
Wiem że powinna zabezpieczać. Ale prosze koledzy doradzcie mi coś a nie mówcie mi o :mad2: rzeczach oczywistych :?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
A czy osłona od compacta 1.8 bezyna bedzie pasować do mojego sedana 1.8 bezyna. doradzcie. pozdro......................... :?
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam koledzy założyłem dzisiaj kanał powietrza do mojej E-36 taką osłone tu z przodu koło zderzaka.

Osłania ładnie wszystko do stabilizatora ale od niego do sanek nie ma nic i paski dalej są odsłonięte i moje pytanie jest takie co tam założyć.

Osłona pod skrzynią i pod miską jest obydwie to orginał aso.

Doradzcie coś prosze............................ :(

Opublikowano
jesli trafia ci sie oslony od compacta to smialo mozesz je brac.oczywiscie zakladajac ze bedzie w nim taki silnik jaki posiadasz w swoim sedanie.tak samo sprawa powinna wygladac we wszystkich rodzajach nadwozia modelu e36.i radze zdejmowac je przed kada zima w celu niezgubienia na pierewszej lepszej zaspie :) .powodzenia w kompletowaniu spodu zycze :)