Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

zamierzam kupić bmw 120d w coupe. i mam kilka pytań.dotyczących pewnego egzemplarza. dokładnie tego :

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12303974

a mianowicie:

czy to bmw posiada jakiś częściowy m pakiet? bo fotele ma sportowe ,Lecz kierownica i gałki nie są z m-pakietu i chciałbym się dowiedzieć, czy coś jeszcze jest z m.

a kolejna sprawa wolałbym mieć m pakiet i czy wystarczy zmienić same zderzaki czy progi też się różnią?

i jeszcze kolejne pytanko co sądzicie o tym modelu auta i czy ma wypisane całe wyposażenie i ogolnie jest dobrze wyposażony?, i czy one mają seryjnie sportowe zawieszenie czy tylko w m pakiecie.

z góry dziękuje za odp. i pzdr.

Paweł

Opublikowano
pakietu M nie posiada wogole, ale bardzo ladne jest, i strasznie tanio jak na coupe...
" Ser feliz no es conseguir lo que deseas, es desear lo que tienes. "
Opublikowano (edytowane)

- brak M-pakietu

- dołożenie zderzaków wiąże się z dołożeniem szeregu uchwytów, ale wykonalne

- wyposarzenie jest w miare ok, jak dla mnie (fajne fotele, pdc, kierownica wielofunkcyjna, tempomat, bixenon) - naprawde jest ok

- zawieszenie jest konfigurowane przez kupującego (najtwardsza opcja to 226) sprawdź po VINie w BMW i zobaczysz jaka jest opcja wybrana

- cena normalna (nie za niska, nie za wysoka)

Edytowane przez Hipo
Opublikowano (edytowane)

ogłoszenia już nie ma ;)

już jest :D

Edytowane przez tsz79

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano

3 rzeczy, do ktorych sie czepie:

- kierownica jak na 38kkm wyslizgana w porownaniu z moja ktora ma 39 kkm, ale to moze byc sprawa uzytkownika :),

- czemu deska przed pasazerem ma widoczne miejsce (po?) airbaga ? nie zauwazylem tego u siebie, ale dzisiaj sprawdze,

- podlokietnik ma inny odcien od reszty, mozliwe ze wina swiatla - jest jednak dosc ostre.

Obowiazkowo do serwisu na przeglad przed zakupem :)

Opublikowano
Ogłoszenie nadal jest. Autko fajne. Średnio wyposażone jak dla mnie, ale do przeżycia. Kolor fajny. Cena... raczej górny przedział tej serii, no ale spowodowane to jest niskim przebiegiem i w miarę świeżością (2008 rok).

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
3 rzeczy, do ktorych sie czepie:

- kierownica jak na 38kkm wyslizgana w porownaniu z moja ktora ma 39 kkm, ale to moze byc sprawa uzytkownika :),

- czemu deska przed pasazerem ma widoczne miejsce (po?) airbaga ? nie zauwazylem tego u siebie, ale dzisiaj sprawdze,

- podlokietnik ma inny odcien od reszty, mozliwe ze wina swiatla - jest jednak dosc ostre.

Obowiazkowo do serwisu na przeglad przed zakupem :)

Racja.. auto miało dzwona.. bo poduszka rozwaliła deskę. Kiera nie jest wyślizgana.. ja swoją jak wysmaruje specyfikiem do skóry to też się tak błyszczy. W dodatku w ogłoszeniu nie ma nic napisane, że jest np. bezwypadkowe :)

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano

mam nadzieję ze jakoś na dniach pojadę to obejrzeć.

wiec jak coś zdam relację. Do serwisu przejadę się na pewno,

ale też będzie sprawdzana miernikiem lakieru, komputerem itp.

wiec jeśli coś nie tak to się wykryje.

a wracając do m-pakietu to mocowania też są inne?

myślałem ze to tylko kwestia przełożenia samych zderzaków i jest ok.

Opublikowano
witam. macie racje panowie. nie zaowazylem tego nawet. auto po wypadku. miejsca po airbagu nie ma prawa być widać.
Opublikowano
W jedynce zamiana na m pakiet jest prosta. kupujesz zderzaki i tyle. Jest tylko jedno ale.. musisz mieć inne wloty powietrza, czasami halogeny, nerki, więc to też musisz uwzględnić. Nie wszystko ze starego zderzaka da się przenieść do nowego. Ale żadnych nowych mocowań nie trzeba.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano

też to dojrzałem, auto po wypadku mnie nie interesuję.

Jeśli uda mi się znaleźć coupe w tych pieniądzach to będzie coupe,

jeśli nie to zwykle ale w 3-drzwiach białe i w całym m-pakiecie.

i mam jeszcze takie pytanko:

który silnik bardziej polecacie 2.0d czy 2.3 bo czy 1 czy 2 to chciałbym

i tak mu program wrzucić.

Opublikowano
W jedynce zamiana na m pakiet jest prosta. kupujesz zderzaki i tyle. Jest tylko jedno ale.. musisz mieć inne wloty powietrza, czasami halogeny, nerki, więc to też musisz uwzględnić. Nie wszystko ze starego zderzaka da się przenieść do nowego. Ale żadnych nowych mocowań nie trzeba.

policz jeszcze za malowanie tych zderzakow. ps 21 tys euro to tanio za coupe. mieszkam za granica i ceny takich modeli zaczynaja sie od 25 w gore.

Opublikowano
2.0 ma 177 km, zrobisz go spokojnie na pond 200 km, twoje 2.3 to też 2 litrowy motor, ale ma mocniejsze materiały i jest on wyciągnięty seryjnie na 204 km, więc koło 230km myślę że też bez problemu się da. Jaki silnik kupisz to tylko kwestia kasy niczego więcej.

E30, E36, E60, E87, F48