Skocz do zawartości

Wmontowanie komputera pokładowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam , czy można wstawić sobie komputer zamiast zegarka? mam E34 525i 89 r czy tam jest gotowa instalka na komputer? mam wersje konfort tzn domykanie okien jedyne informacje są wyswietlane na zegarach .. kumpel ma rok starszą i jeszcze tego nie ma czy moge sobie wstawić rozbudowany komputer ze średnim spalaniem i takimi tam termometrami :) czy to bedzie działać
kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5
Opublikowano

w ramach naprawy opcji szukaj (to dziwnie działa wpisuje montaz komputera pokładowego i mi pierdoły wyskakują )

ale do rzeczy podaje linki żeby ktoś inny jak trafi na ten post trafiłna coś rozsądnego a nie " oberwie ci się" :)

http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?t=12055&highlight=komputer+pok%B3adowy

http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11193&highlight=komputer+pok%B3adowy

kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5
Opublikowano
w ramach naprawy opcji szukaj (to dziwnie działa wpisuje montaz komputera pokładowego i mi pierdoły wyskakują ) ...

A zaznaczyłeś sobie opcję "Szukaj wszystkich słów" ? - jak nie, to wiadomo, że Ci "pierdoły" wyskakują. A skąd wiesz, że akurat taka fraza została przez kogoś użyta, a nie np. "jak zamontować ...", albo "wymienić BC", albo sam się zapytałeś "wmontowanie komputera pokładowego" ?

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 2 tygodnie później...