Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam dobrej książki do E36 318i m40. Najlepiej w postaci cyfrowej.

Ściągnęłem coś z emule, ale nie ma tam m40 :/

Chciałbym się zagłębić w budowę tego silnika, szczególnie w elementy głowicy....a nie mam gdzie się zagłębić. :(

a) Czy ktoś ma taką knigę w postaci cyfrowej i może podesłać?

b) Czy ktoś ma taką knigę w postaci normalnej i może porzyczyć (Warszawa)?

c) Czy ktoś ma taką knigę w postaci normalnej i chce sprzedać?

d) Czy ktoś nie ma takiej knigi ale wie jaka to kniga i gdzie szukać?

Opublikowano

Jezeli chodzi Ci jedynie o silnik to obecnie chyba tylko ta ksiazka http://mix.pl/oscp/product_info.php?cPath=34_964&products_id=5815 jest dostepna w sprzedazy w jezyku polskim.Niestety cala ksiazka jest poswiecona E30,ale silnik M40 napewno tam znajdziesz :wink:

Dowidzialem sie natomiast,ze WKL w swoich zapowiedziach wydawniczych ma taka oto ksiazke http://www.wkl.com.pl/oferta.php?kd=1&dzial=1&id=391.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam

Jesli chodzi o ksiazke Sam Naprawiam BMW serii 3/Etzoldta/ to jestem w jej posiadaniu i moge zdecydowanie powiedziec ,ze jest do bani i nie warto jej kupowac.Gdybym nie skorzystal z pomocy forum to guzik bym zrobil :D .Wierzcie mi W porownaniu z forum Etzoldt to amator.

pozdrawiam

Opublikowano
potwierdzam. w tej książce pisze jak wykręcić siedzenie lub zmienić koło.a szczytem mechaniki jest wymiana głowicy! :jawdrop: pozdro.forum to najlepsza księga!!! :twisted2:
klepało ale przestało!!!
  • 1 rok później...
Opublikowano

o silniku m40 jest zarówno w ksiazce do e30 jak i do e36

obie mam w pdfie

jak coś to na priva

pozdrawiam

Dlaczego przed warsztatami i serwisami samochodowymi zawsze stoi jedno BMW?

Bo każdy szanujący się serwis ma jedno niezawodne auto żeby jeździć po części do innych:-)

Domin