Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie lepiej niech da originalny jeszcze taki gdzie rura wygieta jest do dołu :wink: (i co to lepiej wyglada).Najlepszy był by originalny ale cena,co do jakosci zamieników nie sa za dobre,na twoim miejscu kupił bym originał i wspawał koncówke np ultera,remusa one juz zmienia dzwiek
Opublikowano
najlepiej to jakis orginalny.chyba ze lubisz wies tuning to sobie zapodaj jakas dorurke hydrauliczna tylko taka z duzym fi

..... i koniecznie pomalowaną na czerwono w środku :wink: :D

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
Pomijając wieś tuning to polskie wydechy nie są złe - mam taki i jest ok, nawet brzmi przyjemnie jak na M40, takie fajne mruczenie :mrgreen: silnika R4 1.8 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Opublikowano
czy morze ktos sie orjentuje jaki wydech moge zalorzyc do swojej bmw musi fajnie brzmic

a tak powinno wygladac zapytanie,

czy moze ktos sie orientuje jaki wydech moge zalozyc do swojej bmw musi fajnie brzmiec

Widzisz roznice bananie :D

Opublikowano
Apropo wydechu i firm zajmujących się takimi rzeczami .Czy firma El-tec jeszcze istnieje ?? Podobno maja w miarę fajne wydechy za rozsądne pieniądze ??

Nie wiem czy istnieje jeszcze (szczerze to nie słyszałem nic o likwidacji tej firmy), ale napewno u nas w Krk można dostać jeszcze tłumiki el-teca. Kolega ostatnio kupował, dostał gwarancje i wszytko ok.

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

• 2 tygodnie później...