Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, każdy by chciał pewnie żeby po naciśnięciu guzika na kluczyku otwieranie bagażnika to żeby klapa sama się podniosła!

tylko że siłowniki mają 300N i nie są w stanie podnieść klapy, znalazłem na allegro siłowniki o mocy 470N http://moto.allegro.pl/item982303697_silownik_amortyzator_bagaznika_tyl_bmw_3_e46.html ale nie chciałbym kupić, ryzykować, czy ktoś robił jakiś zabiego aby klapa w sedanie się sama podnosiła? czy zmiana siłowników na mocniejsze wystarczą!!!

Opublikowano

stać nic złego się nie stanie w a4 dawałem mocniejsze siłowniki i podnosiły klape od kombi to w e46 sedan powinno byc podobnie cena dobra

ktoś musi być pierwszy ;) kup i zobaczymy :) o plusach takiej podnoszonej klapy nie trzeba mówić super sprawa

Opublikowano
Niewiem czy niema czasem mozliwosci po prostu zamocowania sprezyny ktora by odpychala klape do gory...Kiedys bylem u takiego jednego elektryka i sie pytalem wlasnie o silownik mocniejszy i powiedzial mi to...Kolego jak zamowisz te silowniki i zamontujesz to napisz nam o efektach :)) Pozdrawiam
Opublikowano
Pisalem z tym typkiem co wystawial te siłowniki 470N i powiedzial ze w e46 pilotem sie tylko uchyla klape i ze te co on ma to sa zalecane przez bmw. tylko ciekawe dlaczego oryginaly maja 300-320N a jego o 150N wiecej
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
tak, w ten sam dzień zamówiłem te siłowniki czyli 26 kwietnia, ale dostałem je do domu dopiero 7-go w poniedziałek! po dwóch tygodniach prawie, no i założyłem te siłowniki i klapa jakby była za ciężka czyli siłowniki za słabe, patrze na te siłowniki a na nich napisane jest 320N, no ku.r.w.a jak się nie w.ku..rwi.lem, facet nawet ze przysłał mi to po dwóch tygodniach to jeszcze nie takie wysłał!, teraz jestem w trakcie zwrotu, wymiany na te co kupiłem czyli 470N, jak w końcu jet dostane to i tak coś czuje ze to kicha będzie, bo nawet te co dostałem 320N były słabsze od oryginalnych BMW 320N, wiec to są jakieś tanie niewypały
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
skoro te bylu słabsze od oryginałów to podejrzewam że jesli zamontujesz te mocniejsze to bedzie identycznie tak jak na oryginalnych. Ja bym zwrócił i zażądał zwrot pieniędzy.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii