Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak wyłacze zapłon czasami buczy klimatronik nawet jak jest wyłaczony wie ktoś może co to może być??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tez tak mam i prawdopodobnie tak ma być, ktoś pisał już o tym na forum ze jest to jakiś mechanizm który chłodzi własnie klimatronik i wyłącza sie po ok 5 min

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
no tak ale raz buczy raz nie czasem jak nie właczam klimatronika tez za buczy jak wyciagne kluczyk
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli ten odgłos to taki bardziej szum niż buczenie, to to jest objaw działającego wentylatorka umieszczonego w panelu klimatronika (patrz wypowiedź ziomka).

Pisząc o wyłączonym klimatroniku masz na myśli wyłączone chłodzenie (śnieżynka), czy całkowicie wyłączony panel (brak podświetlenia)?

Opublikowano
masz racje taki szum bardziej jakby cos pracowało ...mam na mysli wyłaczenie całkowite panelu klimatronika jezeli chodzi o klime to mi sie spręzarka rozszczelniła i cieknie wiec sniezynki na razie nie załaczam bede sie musial tym zajac na lato a na poczatku myslałem ze to turbina cieknie