Skocz do zawartości

Jak sprawdzić czy mam wstawionego chip'a??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem niedawno BMW 318i 95r. Wcześniej jeździla nim policja w niemczech. Interesuje mnie czy ma ona 115 KM, czyli tak jak w książce, czy może coś więcej. Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc to z góry dziękuje.
Opublikowano

Najprosciej jest pojechac na hamownie..... :D :D :D :D :D :D

I sprawdzic moc silnika......

Bylo:

'98 728iA

'96 520i

'97 528i Touring

'02 X5 4.6is

'04 M3

jest:

'06 530xd

'07 118d

Opublikowano
ewentualnie jak masz znajomego z takim samym motorem, to podmieńcie sobie epromy i zobaczysz czy jest różnica.... a co - za szybki? :D

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
Dzieki za porade. Jeżeli chodzi o szybkosc i przyspieszenie to nie mam pojecia, bo wczesniej jezdzilem vw III 1.6. W kazdym razie BMW mi sie podoba :)
Opublikowano
Dzieki za porade. Jeżeli chodzi o szybkosc i przyspieszenie to nie mam pojecia, bo wczesniej jezdzilem vw III 1.6. W kazdym razie BMW mi sie podoba :)

Na zdrowy rozsadek, to raczej nie masz chipa. Jaki bowiem sens mialoby chipowanie 1.8, skoro niemiecka policja moglaby od razu zamowic 320 czy 328. Specjalne, mocniejsze wersje dla policji na pewno sa, ale to raczej bardzo szybkie auta poscigowe.

Pozdrawiam,

Bartek