Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja juz jestem wolny (10.30) hehehe

wiec pisac nawet teraz moge fgdzies podskoczyc :D

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 445
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
nio widzialem widzialem ale szkoda ze czwartki wchodza tylko w gre. jak sie termin nie zmieni to dopiero latem moze przypadne tam bo teraz wstyd sie pokazac z lekkimi uszczerpkami na zderzaku ;(
Opublikowano

Ja w czwartki sie bede zjawiac dogodniejszy termin niz weekend :) w tym samym czasie chyba tez inne marki maja spoty w GK.

Ich jest więcej wiec zawsze ktoś na spocie jest :)

Opublikowano
TERF nie przejmuj się zderzakiem tylko wpadaj :)

Oczywisćie osoby spoza Krakowa są również mile widziane!

no ja przyjade na pewno ale jak bedzie cieplej i bede mial letnie zalozone bo na zimowkach... (i na wiosne zderzaczek posklejam)

PS ja tez jestem z poza krk :P

Opublikowano
dawno na myjni nie bylem mysle ze przy weekendzie sie podjedzie i wyczysci to podesle fotki :D
Opublikowano
a może spotkanie na Powitaniu Wiosny 2011 na torze poznańskim :8)

A może jakieś dalsze info bo pomysł bardzo dobry? :) Zwłaszcza że możliwość wjazdu na tor poznań niestety rzadko się trafia nie będąc w klubie Porsche. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jest jakiś zlocik przewidywany ? :)

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano
czemu w Krakowie ,nie lepiej w Łodzi ? :) każdy będzie miał po równo .... ewentualnie Bełchatów czy cuś

Tomek

Opublikowano
Częstochowa może być ,ale jakby ktoś leciał do północy to trochę daleko ,tylko czy jest ktoś chętny z tamtych rejonów :)

Tomek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a ja troche odswieze temacik,,,

Panowie i Panie pogoda za oknami sie prawdopodobnie ustabilizowala(snieg juz nie wroci ;) ) wiec moze jakis spocik nawet taki mikro by sie przydal w okolicach centralnej lub poludniowej polski.... :D

Opublikowano
Ja dopóki mi Kamil lotki nie załatwi sie nigdzie nie wybieram ;) (bo rozumiem, że zaproszenie dotyczy wszystkich)

Haha , nie tylko osób które mają minimum 100 postów :D

Żart oczywiście....

Może i ja się gdzieś / kiedyś pokażę :) jak już zrobie wszystko co planuje w samochodzie czyli chyba nigdy bo zawsze po każdej modyfikacji dochodzi następna i następna .......

Ja proszę blisko bo ostatnio "zarobiłem" kilka punktów i kilka stówek mandatu , tak leciała 520d ze policjant zachował się jak na tej reklamie VW jetty poszedł na tył samochodu dwa razy i patrzył za emblematem którego brak a ja banan na twarzy :) CB wyłączyłem skrzyżowanie wcześniej :( .