Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 445
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To wstępnie proponuje 19 maj godz 16.00/17.00 na parkingu Galerii Jurajskiej :) może być :?:

jestem za :cool2:

1. Mucha_88

2. Optimus Prime

3. kubik

4. krzysiek555

5. kamil20011

Opublikowano
To wstępnie proponuje 19 maj godz 16.00/17.00 na parkingu Galerii Jurajskiej :) może być :?:

jestem za :cool2:

1. Mucha_88

2. Optimus Prime

3. kubik

4. krzysiek555

5. kamil20011

6. TERF

Opublikowano

1. Mucha_88

2. Optimus Prime

3. kubik

4. krzysiek555

5. kamil20011

6. TERF

7. matti

8. Sucre

ps. mam nadzieję że przygarniecie biedne/stare e36 na zlot :oops:

Opublikowano
Tez bym sie chetnie wybral, ale niestety w tym czasie czeka mnie sesja - zaliczenia, egzaminy, projekty itp. :oops: :duh:
Opublikowano
Tez bym sie chetnie wybral, ale niestety w tym czasie czeka mnie sesja - zaliczenia, egzaminy, projekty itp. :oops: :duh:

a od kiedy sesja jest w maju?? ;> przeważnie sesja jest w czerwcu ewentualnie później przesuwa się na wrzesień, także nie masz czym się stresować :norty:

A co do spotu to jaki mamy harmonogram :?: :)

Opublikowano

dawaj na spota :) przecież o 16 się spotkamy i pewnie o 19/20 się skończy :)

te 5h nadrobisz spokojnie w niedzielę :)

A co do spotu to jaki mamy harmonogram :?: :)

szczerze to nie mam pomysłu, nie uczestniczyłem jeszcze w podobnym evencie :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Podsumowujac spotykamy sie w sobote w galerji jurajskiej na parkingu na samej gorze (CZYLI TAM GDZIE BEDZIE MOZNA WJECHAC) o godz 16 :cool2:

moze przyjada jeszcze znajomi e9X!!jesli oczywiscie pozwolicie :norty:

Opublikowano
moze przyjada jeszcze znajomi e9X!!jesli oczywiscie pozwolicie :norty:

a to zapraszałeś kogoś jeszcze z forum? ja jestem za :)

Opublikowano

16.00 godz mi odpowiada :cool2:

Podsumowujac spotykamy sie w sobote w galerji jurajskiej na parkingu na samej gorze (CZYLI TAM GDZIE BEDZIE MOZNA WJECHAC) o godz 16 :cool2:

pewnie ''poziom 3'' bo ten ostatni jest zamknięty, zrobili a jest nieczynny :mad2:

jednego ze sportu i kumpel z okolicy moze przyjedzie w sumie moge dac znac tez chlopakom w e30 :norty:

Jeśli pasuje im to niech też podjadą :)

• Zarejestrowani
Opublikowano
Takie pytanko: Czy przyjeżdżacie sami? Mi się trochę nie chce samemu jechać i wziął bym moją drugą połowę. Tylko nie chciałbym żeby się okazało, że jest jedyną kobietą na spocie :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Takie pytanko: Czy przyjeżdżacie sami? Mi się trochę nie chce samemu jechać i wziął bym moją drugą połowę. Tylko nie chciałbym żeby się okazało, że jest jedyną kobietą na spocie :)

mozesz jakies kolezanki tez wziasc :norty: ja sie nimi zajme :norty:

Opublikowano
To ja z Wrocławia 19/20 do Częstochowy też może bym się kopnął.

to może ustaw się z tommy80 i Sweeperem, bo jeśli dobrze zaobserwowałem też są z Wrocka. co trzy "jedynki" to nie jedna :)

cześć, ja nie mam jedynki. Jestem w trakcie poszukiwań 335i. Moje aktualne auto to nie BMW,także chętnie się wybiorę jak kupię 335i ;) Pozdrawiam

• Zarejestrowani
Opublikowano
mozesz jakies kolezanki tez wziasc :norty: ja sie nimi zajme :norty:

Czy ktoś nie boi się Krzyśka zapędów do kobiet, i weźmie jakieś ze sobą? :) Czułbym się bezpieczniej ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hehe ost byla jedna kobieta na spocie :norty:

ale to roznie bywa ,wez bedzie Ci sie lepiej jechalo :cool2:

ja tak zawsze robie jak daleko jade