Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tylko czerwony olej ATF - najlepiej z oznaczeniem II i najlepiej suścić stary zalać całkiem nowy

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
tylko czerwony olej ATF - najlepiej z oznaczeniem II i najlepiej suścić stary zalać całkiem nowy

Mozna nalac Dexron III zamiast Dexron II - jest mieszalny a w

wiekszosci przypadkow ma lepsze parametry

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano
- pewnie tak - co do ilości, to powinna być w VIN-dekoderze podana

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
ostatnio wymieniałem i jest tak:wszedł litr ale to dlatego ze spusciłem stary,wlałem nowy auto pochodziło pare minut płyn już nie był taki czerwony,znowu spusciłem nalałem swieżego i jest ok.Tylko teraz pompa głosniej chodzi ale mysle ze sie uspokoi 0,5 litra starczy na jeden raz.Kup litr i najlepiej zrób tak jak ja.1 litr 22zł
  • 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

witam!

Panowie ja mam w spomaganiu Elfa automatic (czerwony) i wszystko działa.

poziom oleju wskazuje bagnecik w nakrętce do zbiorniczka z olejem, stan pomiędzy dwoma wycięciami.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja tez dodam pare slow NIE WLEWJCIE HIPOLU !!!

on sie nadaje do poloneza mi po wymianie na hipol momentalnie padly uszczelki na maglownicy zainwestujcie w cos lepszego