Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

interesuje mnie jaki jest koszt założenia nawigacji wraz z TV. W licencjonowanym salonie BMW wyliczyli koszty na:

NAVI 14 tys+ montaż 2tys

Moduł TV 2,5tys+montaż 500 zł

Zestaw płyt do NAVI(8szt)Europa=1535zł (brak Polski)

Czy faktycznie są tak wysokie koszty założenia jeśli nie to gdzie najlepiej założyć i na jaki koszt liczyć. Pozdrawiam

Opublikowano
Zgłoś się do mnie na priv, to pogadamy i mogę Ci załatwić cała navi (albo może i taką mam ...), bo narazie to prawie nic nie wiadomo - jaki model BMW, który rocznik, jakie navi itd. Koszt będzie 2-3 razy mniejszy niż w serwisie.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
masz na forum człowieka, który ma całą nawigację do beemki.koszt z założeniem 5 tys. zł.jeżeli potrzebujesz to ma także poszczegulne moduły oswobnno
czasami się mylę
Opublikowano

Zglos sie do firmy ESSA. Maja tam cale zestawy swietnych nawigacji. Jesli kupisz u nich nawigacje to nie zaplacisz nic za montaz. ESSA jest jedna z najlepszych firm ktora zajmuje sie tego typu pracami. I maja sprzet najwyzszej jakosci.

http://www.essa.com.pl

Opublikowano
Tylko, że to nie są oryginalne nawigacje i nie mają TV ... ;)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Witam,

dzięki wielkie za podpowiedzi. Sebastian zgłoszę się do Ciebie na priv jak już będę miał bmw, bo jestem w trakcie poszukiwania:-) jeszcze raz wielkie dzięki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
ja nawigacje do mojej 320tki coupe zamknalem w kwocie 1200zl:P

a oparta jest na PocketPC Loox 720

oraz czujnik GPS na BT za 400zl

no to rzeczywiscie nawigacja godna beemki ;-)

i jaka przenosna !

zh