Skocz do zawartości

330d - gorące powietrze na nogi i szybę przy AUTO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zawor sprawdzony oczywiście! Mam klimatronik tylko ten poliftowy, ma troche inaczej ulozone guziki te pionowe. Bedzie kasa a koncie to cos kupie. Narazie mnie troszkę pili z kasa bo za 3 tygodnie mam slub i wesele i jakos tak z kasa bywa krucho... Kto ma zonke to wie ze jak chce sie mie slub to trzeba mieć $$$ :P :P
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hejka wszystkim :D dokonałem wielkiej zmiany panela sterowania klimatyzacji....i musze każdemu podziękować za wszelkie wskazówki co do zmiany mojego obecnego na inny. Otóż kupiłem dziś panel i go zmienilem, wszystkie funkcje są bo prawdopodobnie jest z diesla, ale ziomek od którego go kupiłem nie był w stanie mi powiedzieć bo miał ich dość sporo. Reasumując wszystko działa jak należy. Panel pieknie wyłącza zawór wody i pompkę tą dodatkową. Po około 10 minutach wszystkie moduły sie usypiaja i juz nic nie kradnie prądu w aucie.

Pozdrawiam Marek :D