Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich, jestem nowy. Kupiłem ostatnio bmw 320d combi 2004r i od razu problem tzn. jadę autem, noga na gazie a auto zamiast robić odejście to pierdzi sobie i dopiero po chwili jedzie normalnie. co to może być???
Opublikowano
witam wszystkich, jestem nowy. Kupiłem ostatnio bmw 320d combi 2004r i od razu problem tzn. jadę autem, noga na gazie a auto zamiast robić odejście to pierdzi sobie i dopiero po chwili jedzie normalnie. co to może być???

Może twoja bunia ma "problemy żołądkowe".

Chyba będziesz musiał się troszkę bardziej rozpisać.

Tak na poważnie. My tu nie wróżymy z fusów. Opisz dokłądniej ile czasu trwa pierdzenie, czy dochodzą jakieś niepokojące odgłosy?

Czy kopci na czarno? Jedzie żabką czy tylko delikatnie przerywa? Kiedy to się dzieje? Czy zawsze czy tylko czasami? Na ciepłym czy na zimnym silniku? itd...

W aucie z turbiną jest chwila zwłoki od momentu wciśnięcia gazu do momentu gdy auto zacznie mieć pełny ciąg.

Pozdrawiam,

Mateusz

Najnowsze Mapy do Nawigacji 2014

http://chomikuj.pl/MapyNaviBMW

Opublikowano
jak wciskam gaz do zamiast robić odejście auto przerywa tak delikatnie przez kilka sekund a po chwili bez niczego jedzie normalnie. jak juz jedzie normalną prędkością to nie ma tego przerywania, jest tylko jak się bujam z biegu na bieg.