Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszytskich!

Pojechalem wywazyc kola bo przy 90km/h dostawalem takich drgawek na kierownicy ze jechac bylo trudno. Oponiarz orzekl ze kolo od strony pasazera mam w ksztalcie jaja, zapewne po spotkaniu z jakas dziura. Oczywiscie na oko nic nie widac tylko na wywazarce to wychodzi Mowi ze zalozyl na nia 95 gram zeby jako tako dalo sie wywazyc. Fakt ze ciezarkow mam teraz tyle na tym kole ze moge sklep otwierac. Polepszylo sie troche ale dalej pomiedzy 90 a 100km/h dosyc mocno rzuca kierownica na boki.

Byc moze te felge da sie wyprostowac? Czy ktos prostowal w ogole aluminiowe fele? A moze ktos z kolegow mialby felge (prosta :D ) na sprzedaz. Potrzebuje 17" takiej jak na zdjeciu...

http://img260.imageshack.us/img260/4392/dscn2338y.jpg

Pozdrawiam

O Tempora! O Mores!
Opublikowano

Jeśli felga nie jest w którymś miejscu jakoś ostro zagnieciona to z palcem w tyłku Ci tą felgę odpowiedni spec wyprostuje na glanc. Będzie jak nówka.

Pzdr.

Opublikowano

Dziekuje wszystkim za podpowiedzi. Czyli jest nadzieja.

Teraz tylko pozostaje mi na moim zacofanym zadupiu znalezc speca co nie jest tu latwe ale moze sie uda.

Dzieki wszystkim i pozdrawiam.

O Tempora! O Mores!