Skocz do zawartości

318is otwieranie pokrywy bagaznika z kabiny w e36 coupe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie jest takie czy był w e36 coupe taki bajer zeby otwierac bagaznik z kabiny? na np linke ? jak tak to ma ktos do sprzedania taki komplecik zeby to zrobic? tylko nie piszcie a po co ci takie cos :twisted:

______

Poprawiłem tytuł. Proszę się stosować do regulaminu i formatu tytułowania: viewtopic.php?f=68&t=120678 . Następnym razem ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano

e36 nie mialo takiego bajeru. Heh ale wszystko sie da.. :D

ostatnio kolega do e30 "dolozyl" otwieranie bagaznika z pilota centaralnego zamka.. :shock: :mrgreen:

Nie powiem... Jak klapa sama odskakuje to wyglada to mega kozacko :)

Opublikowano
napewno nie ma czegoś takiego.Można oczywiscie to zrobić dopasowując linke z innego auta,ale bedziesz miał naprawde sporo zabawy

sporo mak 1 godz czasu trzeba puscic jeden przewod do klapy zalozyc uniwesalny silownik za 30 zl i przelacznik typu reset za 2 zl :mrgreen:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ale po co linka?? pamietam ze w kadecie z 82 roku sobie takie cos zmontowalem, wystrczyl zwykly silownik i przycisk stycznikowy w desce!

o tym samym myslalem w moim e36 jak mi sie przepalil kabel od centralnego w bagazniku ale zrezygnowalem bo musialby to byc silownik z duza sila a jednoczesnie musialby byc dosc maly bo nie ma tam za bardzo miejsca zeby go zamontowac, moze jeszcze do tego wroce, w koncu wiosna i sporo czasu w weekendy ;)