Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. mam mały problem, ponieważ ostatnio mój bratanek ( ma 2 latka) bawił się moim kluczem do samochodu i jak mi go oddał dostałem go w 2 częściach, bo się otworzył (nie wiem jakim cudem) oczywiście bez środka, bez immo i elektroniki, szukałem tego przez pół dnia i echo. czy da się gdzieś zakupić immo i elektronikę do takiego samochodu?? byłem w serwisie i powiedzieli mi ok 600-700 zł za cały kluczyk z kodowaniem, choć pytałem o sam immo i elektronikę ( niestety samego immo nie sprzedają:/).
Opublikowano

Ciekawe są ceny w Polsce... ja ostatnio zamówiłem cały kluczyk w serwisie i kosztował mnie na polskie 420 złotych.

Może warto sprawdzić za zachodnią granicą ile to kosztuje.

Pozdrawiam.

Opublikowano
a dokładnie gdzie zamawiałeś?? bo z tego co mi wiadomo to kluczyk i cała elektronika idzie z Niemiec bo stamtąd serwisy PL ściągają takie rzeczy ( czyżby te 200 zł kosztowała przesyłka??)
Opublikowano
Ciekawe są ceny w Polsce... ja ostatnio zamówiłem cały kluczyk w serwisie i kosztował mnie na polskie 420 złotych.

Może warto sprawdzić za zachodnią granicą ile to kosztuje.

Pozdrawiam.

Z tego co wiem nie jesteś z polski jak i twój samochód dlatego też cena może być inna ze względu na np. inna czestotliwość pilota . 868 mhz może być droższę np. od 315mhz lub na odwrót dlatego jest różnica cenowa warto też patrzyć na to :)

Opublikowano

Dokładnie to kupowałem w serwisie w Doncaster w UK.

Chodziło mi tylko o zasugerowanie sprawdzenia ceny w Niemczech (bo są najbliżej).

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
z tego co wiem to kluczyk mozna kodowac kazdy jeden do danego auta.ja kupilem swoja betke i mialem jeden kluczyk...kupilem kluczyk uzywany i sam przekodowalem . wiec uzywka moze dostarczyc ci elektronike o ile nie kupiles jeszcze.
  • 1 miesiąc temu...