Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moim skromnym zdaniem toszto wieś, wolałbym jeździć bez albo na złomie kupić oryginał

i te spojrzenia ludzi i teksty typu: " ooo, wieś śpiewa wieś tańczy", "ooo, casting na nowego star treka sie zaczął"

masz piękną 5-czkę, a najpiękniejsza jest w oryginale

"Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów."
Opublikowano

masz piękną 5-czkę, a najpiękniejsza jest w oryginale

mam takie same zdanie NAJPIĘKNIEJSZ JEST W ORYGINALE!!!!! :lol:

Opublikowano

Tyle, ze orginal to porazka, sorry ale lata 80 te :)

Chyba zdecyduje sie na poliftowe po prostu, jeszcze jakos je przezyje :)

Dzieki bardzi

B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano

jest takie powiedzenie "szkłem du_y nie utrzesz"

Jeśli masz E39 przed liftem to zmiana halogenów na okrągłę nie zmieni Ci auta na nowsze, świeższe. Zrobisz przeciwny efekt do zamierzonego.

Ale to Twoje autko, a to tylko nasze skromne zdania

Opublikowano
MAm przed liftem ale przod tyl lampy wszystkie zmienione juz na poliftowe dlatego sie nad tym ringiem zastanawialem, ciekawy jestem jak toi wyglada, nigdzie fotek jeszcze nie ma.
B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano
Tyle, ze orginal to porazka, sorry ale lata 80 te :)

Chyba zdecyduje sie na poliftowe po prostu, jeszcze jakos je przezyje :)

Dzieki bardzi

Jeśli to ty jesteś na tym zdjęciu które pokazuje się nad twoją nazwą i jest aktualne, to jak najbardziej polecam ci oryginalne halogeny - czyli te z lat 80-tych. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli to ty jesteś na tym zdjęciu które pokazuje się nad twoją nazwą i jest aktualne, to jak najbardziej polecam ci oryginalne halogeny - czyli te z lat 80-tych. :)

Pozdrawiam

HEHE to akurat Chuck ale masz racje, lepiej moze wogole nie wstawie i bedzie jak 70te lata :)

Pozdrawiam

B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano

HEHE to akurat Chuck ale masz racje, lepiej moze wogole nie wstawie i bedzie jak 70te lata :)

Tylko CHUCK przeszedł Mario w lewą stronę

Pewnie Twój nick Młodye36 znaczy, że jesteś młody i miałeś 3-czkę

Ale masz bardzo zacny wóz. Ja sobie nie wyobrażam, że światła mijania mają ringi i niżej jadę na halogenach również z ringami, jak statek kosmiczny.

ja bym się ze wstydu spalił, ale to tylko moje skromne zdanie

Pozdrawiam

Opublikowano

Ten nick oznacza ze bylem Mlody ale majac 26 juz sie tak nie czuje :)

Co do tych halogenow, to wiadomo kwestia gustu itp ja szukam po prostu czegos co moglo by auto odswiezyc dlatego juz przod tyl lmpy sa zmienione. Chyba jednak zdecyduje sie na halogeny poliftowe, mala przerobka i wszystko pasuje jak nalezy.

B-bardzo M-mądry W-wybór
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Osobiscie pozostalbym przy seryjnych - lampy polift oryginal przod i tyl i wg mnie E39 wyglada zacnie, a jak szukasz inwestycji to konkret fela i mala gleba :)
Opublikowano
zdecydowanie jestem zdania jak i koledzy, nie rób wiochy kolego - bmw to nie matiz żeby zrobić z niego choinkę, te halogeny z ringami wyglądają fatalnie-ale jeśli nie będa cię raziły uśmieszki ludzi na parkingach....rób jak uważasz.
Bogdan28
Opublikowano
wstawilem orginal, nie podobaja mi sie strasznie ale po pierwsze za duzo kasy za te ringi a po drugie jednak do szedlem do wniosku ze to bedzie hoinka !!!
B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano

Dokładnie, seria jest w sam raz, ewentualnie wszelkie dodatki z logo ///M pożądane, heh. Oryginały oczywiście... Do wszystkich szykujących się na takie wiejskie zmiany - załóżcie na nos jeszcze okulary z ringami...To ja się, kurde, zastanawiam, czy nie będzie świętokradztwem wrzucać listwę chrom na tylną klapę, skoro auto ma shadow line i m-pakiet a tu takie dylematy...

PZDR!

KRASNYJ BUMIER

BMW = Bus Metro Walk

Cottage terrorist

Opublikowano
Wiochą zajeżdża. Jak Ci się nie podobają te ryflowane oryginały (mi też), to kup sobie Depo, gładkie szkło, homologacja.
Opublikowano
Mam wlasnie gladkie szklo ale jeden mi pekl, uderzylem zderzakiem niefortunnie. Nie ma ktos na sprzedaz halogen prawa strona :)??
B-bardzo M-mądry W-wybór