Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wITAM!

Nabyłem 18 wzór m5 et chyba ok 41 ale najważniejszą kwestią jest rozmiar otworu centrującego.Felga ma 72,5 a u mnie 74.Czy dostane gdizę takie dystanse czy zrobić przetoczenie u tokarza czy co innego ???czy pierścienie z kołnierzem centrującym??Ktoś może przerabiał ten temat?

pozdro i wesołych świąt

Opublikowano
Przetoczenie otworu centrującego nic ci nie da ponieważ felgi mają za duże et, do e39 et powinno być pomiędzy 20a15.Jedyne wyjście to kupić dystanse 20mm z przejściem z 74 na 72.Poszukaj na allegro za 400zł.powinieneś dostać komplet 4sztuk. Pozdrawiam.
Opublikowano
Przetoczenie otworu centrującego nic ci nie da ponieważ felgi mają za duże et, do e39 et powinno być pomiędzy 20a15.Jedyne wyjście to kupić dystanse 20mm z przejściem z 74 na 72.Poszukaj na allegro za 400zł.powinieneś dostać komplet 4sztuk. Pozdrawiam.

A śruby? Przy dystansach te fabryczne już nie wystarczą...

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
Cena którą podałem za dystanse jest wraz z 20 dłuższymi śrubami,które są w zestawie więc nic więcej nie trzeba kupować.
Opublikowano
Przed kupnem dystansów musisz sprawdzić dokładnie et felg które masz a później dobrać szerokość dystansów.
  • 2 tygodnie później...