Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam powiedzcie mi chłopaki czy do E30 kombi z 90roku pasuje błotnik od innego modelu np sedan! szukam takiego bołotnika do kombi i ktos mi powiedział ze to jest to samo!
Opublikowano

dokładnie chodzi mi o przód prawą strone! na pierwszy rzut oka też mi sie tak wydawało ale ja nie mam E30 to dla kolegi który tez nie wie

dzięki belgus!!!!

Opublikowano
nie bierz tego chłamu z allegro... dałem się nabrać i kupiłem błotnik (lewy) i efekt był taki, że gdyby nie blacharz "artysta" to różek przy lampie miłbym wysunięty o centymetr do przodu... ja rozumiem 2mm różnicy od oryginału ale nie centymetr i w dodatku inny kształt jak stoje z przodu i patrze to błotnik ten jest bardziej wypukły od oryginału... dobrze że się nie rzuca w oczy bo zauważyłem to dopiero po lakierowaniu i byłem taki zły
Opublikowano

zgodzę s ię z przedmówcą - jeśli chodzi o części blacharskie, to jedyny przypadek kiedy warto wziąć zamiennik, to taki, gdy w razie niedopasowania możesz towar szybko zwrócić - niestety, ale zamienniki często nie dają się dobrze dopasować... i z zasady nie mają ocynku

najlepiej kupić używkę na szrocie pod kolor, albo ją sobie pomalować (często nawet ten sam kolor jest w innym stopniu wypłowiały)

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)