Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam możliwość kupienia 3,15

Co o tym sądzicie jest to niewielka zmiana...

Wcześniej była podobno w 325.

ile za to można zapłacić...?

Opublikowano
A pytanko co sie stalo ze starym mosem czy dyfrem wiadomo o co chodzi, rozlecial sie ? Bo u mnie przy wkladaniu biegu slychac gluche stukniecie z tylu auta i sa prognozy ze wlasnie dyfer sie konczy. Jak juz kupujesz to warto ze szpera !
Opublikowano
Mam możliwość kupienia 3,15

Co o tym sądzicie jest to niewielka zmiana...

Wcześniej była podobno w 325.

ile za to można zapłacić...?

Jezeli jest to biegowka to 3.15 jak najbardziej bedzie pasowala. Samochod bedzie mial lepsze przyspieszenie niz kazda jedna fabryczna 328.

Jezeli jestes w stanie znalezc 3.46 (od jakiegos automata) to wtedy twoja e36 bedzie naprawde zrywna :wink:

Opublikowano
Stary most dział i jak to mówią mi mechanicy wszystko z nim jest ok... tylko jeździć ale niestety nie ma w nim blokady dyferencjału czyli samej szpery. ...
Opublikowano

jak na mój gust, to zobacz sobie jakie masz przełożenie w obecnym mości i szukaj mostu z blokadą o podobnym przełożeniu

ja miałem most 3,64 i założyłem szperę 3,73 i prawie nie ma różnicy, chyba, że nieznaczna na obrotomierzu - przełożenia powinny byc na tabliczce znamionowej na moście - jak się schylisz, to powinieneś zobaczyć

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

• 1 rok później...
Opublikowano
Jezeli e36 328 ma biegowa transmisje fabryczne przelozenie to 2.93

.....najbardziej optymalne jest jednak 3.46

W przypadku e36 328 automata oryginalne to 3.91 .....najbardziej optymalne 4.27

hehe oryginalne w automacie moj kolego to 3.07 !

[email protected]

gg 1041

PROJEKT SZYBKA ETA STAGE 2

http://img516.imageshack.us/img516/8284/113863664644f590e20953anv7.jpg